10 Aralık 2017 Pazar

TUTULMA BURCU YENGEÇLER İÇİN 2018 YORUMU



Sevgili Yengeç Tutulma Burcu Olan Astroloji severler,

Öncelikle tutulma burcunu bilmeyen değerli takipçilerim için doğum yılınıza göre anne rahminde yaşadığınız son güneş tutulmasının burcunu baz almanız için bağlantı burada.

2018 yılında Dünya’da 2 Ay, 3 Güneş tutulması yaşanacak. Bu tutulmalar iki kez sizin 2 ve 8.evinizi aktif kılacak ve yılınızın nasıl geçeceğine dair sahne burada olacak.

Sizin için 2018’de en fazla gündemde olacak konular; para kazanma, öz değer duygusu, kaynakların elde edilmesi olabilir.  Belki bir kredi yardımı ile yeni yatırım yapabilirsiniz.

Eğer bütçe planlaması yapamıyorsanız ve dalgalanmalar bütçe planınıza hâkim oluyorsa bu yıl bir düzen tutturmaya hazırlanabilirsiniz. Özellikle yılın ikinci yarısına gelmeden yeni bir para kazanma yollarını deneme konusunda öz güveninizin arttığını hissedebilirsiniz. Maddi endişeleriniz yerini zaman, yetenek ve para kazanma / kazancı arttırma konusunda kendini yeterli hissetmeye bırakacak.
20.12.2017 den 01.2018’e kadar Satürn ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik eviniz olan 7.evinizde ancak biliyorum ki sizler birer astroloji sever olarak Satürn’den ve transitlerinden korkulacak bir şey gibi bahseden onlarca yorum okudunuz. Dolayısı ile bu satırlar sizde ‘ eyvah evliliğime bir şeyler olacak!’ duygusunu yaratmış olabilir. Oysa Satürn sizi tuğlaları sabırla örülmüş bir gerçekliğin duvarı ile karşı karşıya bırakır. Bu gerçeklik duvarı sadece sihirli aynalar tünelinde yolculuk etmekten hoşlananlar için nahoş olmalı. Oğlak Burcu’nda yönetici olan Satürn, sorumluluk, ciddiyet, zoru aşma, organize olma ve sorumluluk alma konularında sınavlar çıkarabilir. Erteleme, üşenme ve vazgeçme gibi alışkanlıklarınız varsa bu yazının farkındalığınızı arttırmasını diliyorum çünkü Evren sizden bu alışkanlıklarınızla başa çıkmanızı istiyor.

Jüpiter 5.evinizde yılın büyük bir bölümü kalacak. Satürn ile ciddiyet kazanan yanlarınızı mutluluğunuzu ve heyecanınızı arttırarak dengeleyebilir. Şans oyunları, tatil konularında size Evren tarafından verilen destek ile risk almaya daha yatkın olabilirsiniz. Çünkü Mayıs ayında Boğa Burcu’na geçecek olan Uranüs 11.evinize yerleşecek ve uzun süre burada kalacak. Sosyal çevreniz, arkadaşlıklarınız ve umutlarınız konusunda sadece 2018 değil takip eden 7 yıl içinde etkili bir değişim, yenilenme, sıra dışılık olabilir.

16 Nisan günü iş ve kariyer evinizde yaşayacağınız Koç Yeni Ayı size yeni başlangıçlar için fırsat sunmakta. Tutulmalar ile destek alacağınız iş konularını Nisan ayı ile birlikte gerçekleştirmeniz daha da desteklenecektir. Uranüs’ten büyük bir destek alacağınız bu süreci iyi yönetmeniz gerekmektedir. Ancak Merkür’ün durağan halde olacağını bu tutulmayı takip eden gün ileri harekete başlasa bile yavaş olduğunu unutmamakta fayda var. Gökyüzünde Venüs ve Jüpiter’in karşıtlığı eğlence ve sosyal çevrenizi etkileyecek. Yeni iş ya da işyerinde kariyer atılımı için bunlarında farkında olmanız gerekmektedir.
Ay Düğümlerinden aldığınız destek ile yılın yükselen yıldızı olan sevgili Yengeçler, ruh halinizi dengede tuttuğunuz sürece sizler atılım ve yenilik konuları ile rahatlıkla dönüşebilirsiniz.


Güzel ve bereketli bir yıl dilerim. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...