3 Nisan 2020 Cuma

Doğum öncesi ve doğum sonrası tutulma



2001 yılının Kasım ayında, Doğum öncesi ve Doğum Sonrası Tutulmaları üzerine yaptığı araştırmayı tartıştığı Toronto Astroloji Konferansı'nda Sylvia Jean Smith tarafından mükemmel bir konferansa katıldım. Doğum Öncesi Tutulmasının (tutulmadan önceki doğumdan kaç ay önce olursa olsun) kararlara nasıl yaklaştığımıza ve başkalarıyla etkileşime girdiğimize dair bir iz bıraktığını belirtti. Hatta kariyerimize nasıl yaklaştığımızı bile gösterir - çok kamusal veya çok özel olacak mı.
Doğum Sonrası Tutulma, yaşam deneyimlerine katkıda bulunur ve yaşam kalıplarımızda dramatik değişiklikler yaratarak, bizi yaşam amacımıza yönlendirir. Bazen geçişler, özellikle Doğum Öncesi Tutulmasından farklıysa, kafa karıştırıcı olabilir. Doğum Öncesi Tutulma derin bir iz bırakır - Ay Tutulması Ay damlası bırakır ve Güneş bir Güneş damlası bırakır. Sonrası Doğum Eclipse yeni enerji alabilir ama olacak DEĞİLÖncesi Doğum Künye değiştirebilir.
SOLAR PRE - DOĞUM ECLIPSE : Bu insanlar liderlik rolüyle rahat hissederler. Center Stage'i severler. Onlar genellikle nerede yaşadıklarını ve oraya nasıl gidileceğini bilirler. Dışa dönük enerjiler yetiştirilmektedir. Gezegenlerin çoğunun ufukta olduğu bir Diurnal grafik modeline çok benzer. Bu insanlar için:
1) POST -Birth Solar Eclipse sadece dışa dönük enerjilerini destekler, ayrıca yön, başarı ve amaç duygusu verir.
2) POST -Birth Ay Tutulması bu insanlar için çok kafa karıştırıcı olabilir, çünkü duyarlılıklarını arttırır, daha savunmasız hisseder ve daha kişisel, hayatın kişisel yönüyle daha çok ilgilenebilirler. Bir kadın evde bir kitap yazmaya başladı ve 14 yıl sonra Güneş Tutulması gerçekleştiğinde ilk kitabını sattı.
LUNAR PRE - DOĞU AKSESUARLARI : Bu insanlar yaşamsal ifadelerinde daha içe dönük ve introspektiftir. Onlar, aydınlıkta rahat değiller ve öne doğru itilmeye zorlanmazlar. Onlar içsel çözüme ve güvene sahip olabilirler, ancak onlar, göz alıcı bir ortamda bulunmaya elverişli değildir. Bu insanlar “buhar rulo” için donanımlı değildir. Bu PBSiçin çalışırolar türleri ama bu insanlar değil. Kendilerini tanıtmıyorlar. Arka planda olmayı tercih ediyorlar. Sessiz, daha düşünceli ve tamamen yetenekli olsalar da, diğerlerinin liderlik etmesine izin veriyorlar. Onlar genellikle diğer insanları değil, kendilerini tanıtmakta iyi olurlar. Ufuk altındaki gezegenlerin çoğunun yer aldığı bir Noktasal grafik modeline benzer. Bir kişi kendini utangaç bir çocuk olarak nitelendirdi, pouty ve annenin etkisi çok güçlüydi. Bu insanlar için:
1) Doğum Sonrası Güneş Tutulması, bu insanları limana doğru ittirir ve bu zor olabilir. Bu kafa karıştırıcı bir geçiştir ve çoğu kez erkeklere güçlü bir rol modeline ihtiyaç duyarlar ve onlara rehberlik eder ve onlara onlara nasıl lider olunacağını gösteren “Güneş halatları” öğretir. Bir kadın 7 yaşında bir Güneş Tutulması yaşadı. O bir velet, bir erkek, isyankar oldu ve sadece büyüdüğünde ne olmak istediğini biliyordu. Güneş tiplerini ona rehberlik etmek için buldu.
2) Doğum Sonrası Ay, bu tür doğal eğilimi destekler. Evlenebilirler, bir aile kurup hayatlarının özel tarafına gidebilirler.
POST DOĞUM ECLIPSE İÇİN ECLIPSE ilk tutulma ile başlar ve 14 yıl sonra ikinci tutulma ile biten bir döngü - büyük döngüsünü temsil edebilir 14 yıl. İlk tutulma bir Güneş Tutulması ise, bir temsil ARC OF öne, 14 yıldır süren hayatımızda tanıma bir süre. Eğer ilk tutulma bir Ay Tutulması ise, 14 yıllık bir Özel Cyle'ı, kişisel meseleler üzerinde çalışmanın ya da 14 yıl sonra gerçekleşen Öncelik Döngüsüne hazırlanmanın vaktini temsil eder.
NOT : PB-Solar, genellikle 12'nci Ev halkı olduklarından, Merkez Aşamasını sevmediklerinden veya en azından, her zaman Sahne Alanı'nda olamayacaklarından, Güneş Kalitelerini göstermezler. Onlara öğretmek için genellikle güçlü bir baba figürü yoktu. Örneğin, II . Dünya Savaşı'nda , Satürn'de Yengeç'te, babalar savaşta savaşmaktan uzaktı ve çocuklar için değil.
Amerika Birleşik Devletleri'nde, Sylvia'ya göre, Amerikalılar Başkan Yardımcısı ve Doğum Öncesi Ayvaları Başkan Yardımcısı için Doğum Öncesi Güneşler gibi. Bush Güneştir; Cheney Lunar. Clinton güneştir; Gore, Lunar.
Genel Astrolojide dosyalandı
1.    Suzanne Says:
5 Temmuz, 11:27
Merhaba Lynn,
tutulma baskın olanı doğuma mı kapatıyor? 4/13/44 doğdum; 1/25/44 ve 7/20/44'te güneş tutulmaları ve 2/9/44 ve 7/6/44 tarihinde penumbral ay tutulmaları vardı. Bunları burada sunduğunuz bilgiler bağlamında nasıl yorumluyorum?
Çok teşekkürler,
Suzanne
2.    Lynn Koiner Says:
7, 08:35 PM
Bu çok güzel bir soru, Suzanne. Bu makale aslında birkaç yıl önce bir SOTA konferansında Kanadalı astrolog Sylvia Jean Smith'in araştırmasına dayanıyor . İyi notlar aldım ve bilgilerini oldukça ilginç buldum.
Sylvia'nın sistemini kullanarak, doğum öncesi tutulma olarak 9 Şubat'ta Ay Tutulması'nı kullanmalısınız.
Diğer tutulma sistemlerinde 4 Aquarius'un bu tutulma derecesi hassas bir nokta olarak kabul edilir. Bunu kendin test edebilirsin.
Ancak, milyonlarca insanın da aynı hassas noktaya sahip olacağı için, bu teoriye çok fazla önem vermiyorum.
3.    joyrjw Says:
6 Ara 06:37
Ne etkisi, sizce, bu tür bir tutulma post tutulması olsaydı bir kişi üzerinde olurdu?
3.04.1977 20:08:52 GMT -8 20 44'11 “Vir Dolunası Kısmi Ay Tutulması
Ya da Güneş Tutulması ile gitmeliyim
18.04.1977 2:35:25 GMT -8 4 44'02 “Ari New Moon Annüler Güneş Tutulması?
Her iki durumda da yardımlarınız için teşekkür ederim :-)
4.    Lynn Koiner :
6 Ara 06:57 PM
JOY : Sadece bu yazıda ne yazıldığını biliyorum ve gerçekten Kanada'daki harika bir astrolog olan Sylvia Jean Smith'in araştırmasına dayanıyor.
Bu yazıda yazıldığı gibi, Ay Tutulması'ndan Güneş Tutulmasına kadar geçen süre, hayatı daha kişisel meselelere odaklayacaktır. Daha sonra Güneş Tutulması daha dışa çevrilebilirdi.
Üzgünüz, sadece makalede ne olduğunu tekrar ediyorum. Güneş Tutulma tipinin işaretlerine bakmadım. Kesinlikle onun materyali olduğu için Sylvia'ya yazmak isteyebilirsiniz.
5.    Cam Says:
8 Temmuz 01:47
Birkaç gün sonra kısmi güneş tutulması ile aynı günde doğdum. Önemi nedir? Teşekkürler.
6.    Lynn Koiner Says:
8, 06:18 PM
CAM (7-2011): Sadece yazılarını (1-4) okuyabilseydiniz, cevabınızı alırdınız.
Tutulmadan önce doğmuş insanlara sordum ve ortak bir cevap bulamıyorum. Papa John Paul II bir tutulma sırasında doğdu ve bir tutulma zamanında öldü (ama her yıl 4-8 var, bu yüzden yaklaşan tutulmalar hakkında endişelenmeyin).
Ay ilerledikçe Güneş ile birlikte ilerledikçe (doğumdan değil) ne olduğunu görmek için grafiğinizi geliştirebilir ya da ayrılık derecelerine bakabilir ve bunu hayatınızdaki bir yıla çevirebilirsiniz. cevap.
Evet, hepsi çok karmaşık ama sana söyleyebileceğim tek şey bu. Sylvia gerçek uzman.
7.    janet o'connor Says:
1 Kas 01:04
Merhaba…..
Ben 69, sept doğumluyum. 10: 1942, saat 7: 14'te, ft. Başakta sadece yeni bir ay değil, güneş tutulması gibi görünüyor.
v. sıra dışı bir yaşam - 25 yıldır ruhsal / şifacı olan, hayatımın aşkı - bu çağda yeni buldum!
tutulmalarda yeni aylarda doğumda ışık tutabilir misin? (Satürn, 12. evdeki güneşi ve ayımı böldü, bu arada… ve neptün / mars benim aklımdaydı.) Söylemeye gerek yok, çürümüş bir bağışıklık sistemim var! ama sebat etti ve çok şey öğrendim / başardım.
Bana söyleyebileceğin her şey için teşekkür ederim.
8.    Lynn Koiner Says:
1 Kasim, 04:53
JANET (11-2011): Lütfen mesajlar, özellikle. 1-4 ve 6. Hemen hemen her yazımda söylediğim gibi, bu yazıyı yazmadım ve benim uzmanlığım değil. Herşeyi tekrar tekrar yapmayacağım.
Size şunu söyleyebilirim 1) TÜM güneş tutulması yeni aylar. Onlar asla başka bir şey değildirler,
2) Bu tutulma 1940 ve 1944'deki olayları tetikledi,
3) Oto-bağışıklık 1. Ev'deki Başak'ta bulunan Mars-Neptün'e bağlı. Enerjik olarak, gebelik döneminde korunmadınız.
9.    lalit Says:
19 Eyl, 05:22
merhaba,
ben 7 Ekim 68'de doğdum… akşam 6: 10'da… ..gün tam bir ay tutulmasına gelecekti.
Hayatım çok güzeldi… Para çok kazanılmadı ama sprituali olsa da ustam tarafından kutsanmıştım….
Materyalist ilerleme için U bir şey önerebilir…?
Lait Joshi.
10.  Kate Says:
18 Ağustos, 02:40
Merhaba Lynn
Doğum öncesi güneş tutulması profiline cevap olarak “huh?” Demeyi bırakamam. Bir gün güneş tutulması öncesinde doğdum ama hiç bir şekilde profile uymuyordum. Tam tersine, neredeyse her şeyin benim için tam tersi olduğunu söyleyebilirim: aşırı içe dönük, çoğu zaman kafası karışmış, liderlik rolleri üzerinde bağımsızlığı tercih ediyor, vb. Büyük bir ayak izi mi bırakıyorsunuz? Huh ?? Sadece topraklanmak büyük bir iştir.
Doğru olsa da, ufkun üzerinde gezegenlerin çoğuna sahibim, 6'dan 4'ü onikinci evde (evet, o bir tane). Bu yüzden astrolojik evlerin tüm bunlarda ne gibi bir rol oynayabileceğini ve daha sonra bu Pre-SE enerjisinin bu konumdan nasıl yararlanabileceğimi merak ediyorum.
Orijinal makaleyi yazmadığınızı biliyorum, ancak bu konudaki ilginiz daha fazla araştırmaya yol açtıysa, bu fenomenin grafikte nasıl oynadığı hakkında biraz daha fazla bilgi almak isterim.
Teşekkür ederim!
11.  Richard Brannan Says:
Jan 8, 01:16 PM
Güneş tutulmasının başlangıcında 2/26/79 saat 14:55 de Toronto'da doğdum…
12.  Lynn Koiner :
14 Ocak 12:39
RICHARD (1-2017): Bu doğum öncesi tutulmanın hayatınızı nasıl etkilediğini anlatırsanız daha iyi olur.
Ancak, doğumdan hemen önce ve 3 yaşında bir şey olabilir. Bu ebeveynleri içerebilir. Muhtemelen baba.
Birisi Sun-Moon birleşimiyle doğduğunda. Bir ebeveyn, genellikle anne, bireyi getirir.
13.  Shannon Terry Söyler:
18 Temmuz, 01:19
Bu benimle çok güçlü bir şekilde yankılanıyordu. Avustralya'nın Melbourne kentinde 28 Şubat'ta saat 11'de 79'da doğdum (burada bir gün geçiriyoruz) ama bu astrolojinin benim hayat yolumu güçlü bir şekilde etkilediğine ve bana tuhaf yetenekler, vb.
14.  Lynn Koiner :
18 Temmuz 01:41
Shannon (7-2017): Yazdığınız için teşekkürler. Pre-natal tutulma derecesinin, ilerlemenin dışsal bir gezegen geçişi tarafından istendiğinde güçlü bir şekilde olduğunu keşfettim.
15.  Dot Says:
18 Temmuz, 08:29
8/7/17 tutulma, doğum öncesi güneş tutulmasıdır. Bu bir şey salıverecek mi? 8/21/17 tutulma 24 Leo kuzey düğümümün yakınındadır. Aynı zamanda arkadaşımın kuzey düğümü. Kuzey düğümlerindeki tutulmadan ne bekleyebiliriz? Teşekkür ederim.
16.  Angela Says:
21 Ağustos, 03:01
20 Temmuz 1981'de iki tutulma arasında doğdum. 16 Temmuz 1981'de bir kısmi tutulma oldu ve 31 Temmuz'da tam bir tutulma oldu.
17.  Lynn Koiner Says:
21 Ağustos, 04:05
ANGELA (8-2017): Doğum ve tutulma arasındaki günleri sayın. Yani, 14-15 yaş civarında tetiklendi. Güneş daha fazla dışa çevrilebilir.
Biri bir ay tutulması ve diğeri güneş tutulması olmalıydı. Makale size farkı söyleyecektir.
18.  Octagon şöyle diyor:
1 Ara 07:46
Merhaba! İlginç ama kafa karıştırıcı .. 10 Nisan 1977 doğumlu, tam ay ve güneş (ilk çeyrek) arasındayım.
Eclipse her zaman 2'ye gider, ama onlar her zaman ay (dolunay) ile başlayıp güneş (yeni ay) ile biten değil midir?
Aramak zorundaydım :)
19.  Lynn Koiner Says:
1 Ara 08:44
OCTAGON (12-2017): Sorunun tam olarak ne olduğundan emin değilim. Ay Tutulması 3-4 Nisan'da gerçekleşti (saat dilimine bağlı olarak). Bu senin doğum öncesi tutulma.
Doğum sonrası Güneş Tutulması 18 Nisan'da meydana geldi, bu yüzden 7-8 yaşlarındayken tetiklendi.

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...