28 Ekim 2019 Pazartesi

ASTROLOJİ DANIŞMANLIĞI ANLAYIŞIM








                                                 *''iNSAN KENDİNİ TANI!'' Apollon  Tapınağı 

Astrolojik Danışmanlık iki kişinin etkileşimiyle gerçekleşen, interaktif ve iki tarafında katkı sunduğu bir diyalogdur.  

Astrolog ve danışan, Astroloğun Doğum Haritasını yorumlaması ve danışanın geribildirim vermesi ışığında, Doğum Haritasındaki işaretlerin danışanın hayatında nasıl tezahür ettiği birlikte ortaya çıkarırlar. 

Doğum Haritasındaki kendine ait potansiyellerini, yeteneklerini, güçlerini, yatkınlıklarını, eğilimlerini, zayıflıklarını, koşullanmalarını, gölgelerini ve bilinçdışı tepkilerini görür. Bunları gerçek hayatta nasıl yaşadığını gözlemler. Doğum Haritasındaki unsurlar ile danışanın hayat hikâyesindeki örtüşmeler, hem Astrolog hem de danışan için çok kıymetli, zenginleştirici ve aydınlatıcı içgörüler sunar. 

Sonuç olarak bir danışmanlık veya danışmanlıklar serisi sayesinde danışan, Doğum Haritasında bulunan kendine ait özellikleriyle tekrar temas eder. Kendisiyle karşılaşır. Doğum Haritasındaki unsurlarda kendini bulur. Kendini tanır. Kendiyle tekrar uyumlanır.

Danışmanlık sonrasında  kazanacağınız en büyük hediye kendinize yaklaşmak olacaktır. 


Astroloji analizi ile doğum anınızda (bilinçli özellikleriniz) ve doğum öncesi yaşadığınız son güneş tutulması  (bilinç dışı özellikleriniz) ve   haritanızdaki yerleşimlere  bakılarak bunlardan nasıl etkilendiğiniz bilgisi alınır. 


25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...