15 Aralık 2017 Cuma

TUTULMA BURCU BOĞA OLANLAR İÇİN 2018 YORUMU

Tutulma Burcu Boğa Olan Sevgili Astroloji Severler, 

Eğer tutulma burcunuzu bilmiyorsanız annenizin karnında iken yaşadığınız son güneş tutulmasını bilmiyorsanız öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Yeni yılın ilk ayı sizin ilişkileriniz, ikili ortaklıklarınız konusunda şanslı olduğunuz bir süreç.
Sosyal çevreniz, ortak hedef güttüğünüz çevreniz ile ilgili yanılgılar yaşamamaya dikkat edin. Vizyonunuzu, hayallerinizi, gelecek planlarınızı iyi yönetmeniz gerekmektedir. 

Yurt dışı, yabancı dil, basın yayın, hukuk konularında dönüşümler konusunda hayat sizi destekliyor. Evren, bu yıl ve devam eden 2.5 yıl boyunca
sizden yabancı bir dil öğrenmenizi, yabancı kültürleri öğrenmenizi ve bunları gündelik hayatınıza adapte etmenizi istiyor. 

Hayatınız bu yıl boyunca kökleriniz, derin benliğiniz ve iş hayatınız konularında hayat sizi sınava tabii tutabilir. Özellikle kökleriniz ve içinizdeki öz ile derin bağlantı kurabilirsiniz. 

Yaklaşık 7 yıldır kendinizi aşmak konusunda yeni bir yol bulmanız için alışılmışın dışına çıkıyor olabilirsiniz. 2018'in ikinci yarısından itibaren etkin görünümünüz, dış dünyaya göstermiş olduğunuz tarzınız ile ilgili değişimler başlayabilir. Bunun uzun sürece yayılacağını söyleyebiliriz.

2018   yılında 3 Güneş, 2 Ay Tutulması yaşanacak. İş değişikliği fırsatları, işiniz ile ilgili esnek planlar, hayalinizdeki işe doğru bir kanal bularak akmanız mümkün. 

Ağustos- Eylül arasında öfke kontrolünü iyi öğrenmeniz gereken bir süreç. Geçmişten karşınıza çıkacak olaylar karşısında kabullenmeyi içselleştirmeniz gerekir. 

Ekim- Kasım ayları arasına sevgi, ilişkiler, konfor konularında eskiden kalan ve temizlenmesi gereken ne varsa bunu temizleyebilirsiniz. Sizin için adeta zaman bükülecek, geçmişinizden gelen konular kapınızı çalacaktır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...