15 Ekim 2017 Pazar

19 EKİM TERAZİ YENİ AYI


19 Ekim günü 22.12'de yaşanacak olan Yeni Ay Terazi Burcu'nun 26 derecesinde yaşanacak. Yeni Ay Jüpiter ve Merkür'ün Akrep Burcu'ndaki kavuşumlarına oldukça yakın gerçekleşecek.
Yeni Ay, Güneş ve Ay'ın aynı burç ve derecede kavuşumda olma halidir. Dolayısı ile kişinin doğum haritasının hangi evinde gerçekleşiyorsa o konuda kişiye yeni başlangıçlar yaptıracak enerji verir. Size sürprizler sunabilir yine yeni ay gerçekleşen evin konularında bağımsız kararlar alabilirsiniz.
Bu yeni ay ilişkimize yeni bir gözle bakmamızı sağlayabilir. Empati duygusu ile harekete geçebiliriz. Hareketimizin rotası karşılıklı adalet olabilir. Bizim için önemli toplantıların, yasal kararların, evliliklerin zamanlaması ve sanatsal projelere başlamak için tercih edilir bir süreçteyiz.
Bireysel karar almaya eğilimli Koçlar'ın iyi yönetmesi gereken bir süreçteyiz. Yeni ayda Oğlaklar ve Yengeçler, ikili ilişkiler konusunda eğer partnerleri yoksa bir itilim hissedebilirler. Bu adeta kamçılayıcı bir süreç olacaktır. Varolanlar ise adaletli olma konusunda motive olabilirler.
Aslan ve Yay Burçları için coşku verici gelişmeler yaşanırken Kovalar ve İkizler için oldukça şanslı bir başlangıç olabilir.
Jüpiter'den güzel destek alacağımız bu yeni ayın herkesin hayrına olmasını dilerim.

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...