15 Temmuz 2016 Cuma

15 Temmuz ''Kalkışma Girişimi''

  Harita, Türkiye Cumhuriyeti'nin 15.07.2016 22.22 de aldığı transiti gösterir harita. Bu yazıyı yazarken, bilgi kirliliği, şok durumu mevcut, kimin ne dediği, kimin ne yaptığı birbirine karışmış   durumdaydı. Bildiğimiz tek şey, kendi merkezimizde kalmak için özel bir önem gösterdiğimiz, aynı zamanda toplumsal huzur ve barış adına, inandığımız tüm değerleri aktif hale getirme çabamızdı. 

Gökyüzünün işaretlerini takip ettiğimizde, bu durumun devam edebilmesinin yüksek olasılığını fark ediyor olmamıza karşın, tüm kalbimizle her şeyin yoluna girmesini ve huzurun, barışın, sağduyunun hakim olmasını diliyoruz.  



13 Temmuz 2016 Çarşamba

Ay Fazları Ve Güneş Ay Arasındaki Açılar

AY 


Ay, sizin daha derin bir parçanızdır ve bu  karşı koyamadığınız duygularınızı gösterdiği için bazen akıl dışı  hareket etmenize neden olabilir. Diğer yaşamlardan uzak durulması gereken alışkanlıklar ve içgüdülerle ilgilidir: bilinçaltından direkt gelecek şekilde kökleşmiş reaksiyonlar. Bu alışkanlıklar ve içgüdüsel tepkiler sayısız hayat deneyimlerine sahipler. 

Temel İlke: Anne, Kadın, Huy, Fantezi, Mide, Besleyici, Çocuk, Vücut, Duygu, Vatan, Ruh, İçgüdü, Karanlık, Sezgi,Önsezi, Etkilenme, Doğurganlık, Güvence, Düş, Etkileme, Altıncı his, Uyum Sağlama İsteği, Gıda Tercihi, Alışkanlıklar, Barındırmak, Yetiştirmek,  Bağdaştırmak, Halk, Dalgalanmalar, Değişimler, Kabullenme, Sıvılar, Deniz, Kaçaklar, Taşınma, Kayıp Objeler ,Tepkiler.

1 günde aldığı yol günde yaklaşık 12 °.
Zodyak Boyunca Dolaşma Süresi: 27-1/2 gün.
Ön görü çalışmalarında kullanımı: Transit alır, progress yapar ve alır.
Temsil Ettiği Kişiler: Anne, çocuklar, beslediğiniz sevdikleriniz, fiziksel yardıma ihtiyaç duyan insanlar.
Ay'la dinamik temaslar duygusal süreçleri renklendirecektir. Duygusal tepkilerde değişiklikler, yeme alışkanlıklarında değişiklikler, vücut ritminde değişiklikler yaşarsınız. Sevdiğiniz şeyler, güvenlik sisteminizin parçası olan şeyler değişebilir. Ay, başka herhangi bir gezegende ya da aydınlıktan daha çok, onun işgal ettiği işaretten çok güçlü bir önyargı alır.


Güneş, bütün bilinçli yönelimleri anlatıyor. Sadece bilinci organize etmekle kalmaz, aynı zamanda Ay’a da ışık verdiğinden bilinç dışının bir kısmını da organize eder. Kendimizi gerçekleştirmemiz Güneşle ilgili.
Ay ise bilinçdışı, bilinçaltı ögelerle ilgili. Geçmiş ve bugünkü psikolojik tortularımızı okumamız açısından da önemlidir. İç güdülerimiz ile de bağlantılıdır. 











45 derecelik 8 adet faz vardır. ( 360:8= 45 )
1 Yeni Ay (0-44)
2 Hilal       (45-89)
3 İlk Dördün ( 90-134)
4 Büyüyen Ay (135-179)
5 Dolunay ( 180-224)
6 Küçülen Ay ( 225-269)
5Son Dördün (270-314)
6Balzamik (315-360 )
Her bir faz 3.5 gün sürer. Bir burcu da ortalama 2.5 günde geçer.
Öncelikli olarak Ay’ın durumuna bakmak, ilk ön görüler üzerinden yapılabilir. Şimdi tek tek fazları inceleyecek olursak;


10 Temmuz 2016 Pazar

Juno Vs. Zeus

Yunan Mitolojilerinde düğünleri doğada bolluk enerjisini aktive eden en büyük tanrı Zeus ve O'nun resmi nikahlı eşi Juno ile ilgili mitolojide yer alan öyküler bu sıralar gündemde. Çünkü 4 Temmuz günü ABD'nin yolladığı JUNO isimli uzay aracı JÜPİTER'e ulaştı.

Hieros Gamos yani kutsal evlilik adı verilen bu evlilik sonucunda 3 çocuk doğmuştur. Bir tanesi Mars'tır ( Ares ) Tavus kuşu, nar ve zambak sembolleridir.


Juno, astrolojide KADERSEL EŞ'tir. 

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...