18 Ağustos 2020 Salı

2020 ASLAN YENİ AYI

 Bu Yeni Ay, Koç burcunda Mars ile üçgen açı içindeyken Merkür (Aslan da) ile kavuşum halindedir . Bu kombinasyon iddialı, aktif, iletişimsel, zihinsel olarak uyarıcı, tutkulu ve başlatıcıdır.


Bu ay sırasında Koç burcundaki Mars ile olan bağlantıyı düşündüğümüzde daha aktif hissediyor olsak da, Mars'ın gerileme öncesi gölge döneminde olduğunu göz önünde bulundurmakta fayda var .
Olanlardan bazıları, GERİLEME VE sonrası dönemde önümüzdeki aylarda hayatımızın belirli alanlarında kendimizi nasıl ortaya koyduğumuza ilişkin bir ayarlama ve yeniden kalibrasyon süreciyle bağlantılı olacak.
Bu Yeni Ay Oğlak burcundaki Satürn ile sıkı bir görünüm içindedir . Bu, ayarlama gerektiren engelleri yansıtabilir. Burada Satürn, dahil edilmesi zor olan ve uyum sağlamak için fazladan çaba gerektiren sınırlamaları, kısıtlamaları, sınırları veya engelleri temsil edebilir. Bu enerji aynı zamanda Yengeç'teki önceki Güneş Tutulması için de yapılandırılmıştı ve bu nedenle, bu ayın önümüzdeki haftalarda daha çok vurgulamasıyla Sonbaharın ortasına kadar astrolojik zeminin bir parçası oldu.

Venüs Uranüs 60lık, Mars Kare Satürn
Uranüs , bu Yeni Ay'dan birkaç gün önce geri gitmeye başladı . Bir gezegen bir yönden diğerine geçtiğinde, enerjileri daha belirgin hale gelir. Uranüs sürprizlerle, ani değişimlerle, kurtuluşla, isyanla, bilimle, teknolojiyle, yenilikle, metafizikle, deneylerle, kazalarla, kargaşayla, ani felaketlerle veya kırılan şeylerle ilişkilendirilir.
Uranüs, Ocak ortasına kadar gerileyecek ve o zaman bu ay ortaya çıkan bazı şeylerle bağlantılı bir tür sonuç veya önemli gelişme görmemiz mümkün. Bununla birlikte, geriye dönük sürecin kendisi, daha yakın gezegenlerin (Merkür, Venüs ve Mars gibi) geri dönüşleri kadar önemli değildir çünkü Uranüs, diğer dış gezegenler için de aynı olan zamanın neredeyse yarısı kadar geri hareket etmektedir.
EZBERLERİ BOZUYORUZ
Yengeç burcundaki Venüs, bu Yeni Ay sırasında Uranüs ile destekleyici bir GÖRÜNÜMDE . Bu, sosyal veya romantik olarak uyarıcı olabilir alışılmadık faaliyetler yapmak için iyi olabilir.
Başkalarıyla olan etkileşimlerimizin olumlu sürprizleri veya ilginç eşzamanlılıkları olabilir. Bu, tüm Aslan enerjisi ile birleştiğinde yaratıcı bir şekilde ilham verici olabilir. ESTETİK İÇİN UYGUN ZAMANLAR...
Koç burcundaki Mars, 21-27 Ağustos tarihleri arasında Oğlak burcundaki Satürn'ün bulunduğu kareye doğru ilerliyor . Bu, özellikle Mars'ın önümüzdeki ay geriye doğru gitmek için yavaşladığını düşünürsek, yolumuza çıkabilecek bir hayal kırıklığı ve engel zamanı olabilir.
Görevlerimiz bu süre zarfında ekstra sabır ve çaba gerektirebilir. Saldırganlık, dirençle karşılanabilir veya öfke sorunlarını ele alma ihtiyacı ortaya çıkabilir. Bu, kendimizi daha ciddi, temkinli veya gerçekçi bir şekilde ortaya koyma zamanıdır.
DÜNYANIN EN ÖNEMLİ SORUNU: . BİLİNÇ YOKSUNLUĞU
Siz bir kaşifsiniz ve türümüzü temsil ediyorsunuz ve yapabileceğiniz en büyük fayda yeni bir fikri geri getirmektir , çünkü dünyamız iyi fikirlerin yokluğundan dolayı tehlikede.
2020 ASLAN YENİ AYI-3
AY GÜNEY DÜĞÜMÜ GALAKTİK MERKEZ KAVUŞUMU
Ay Güney Düğümü, bu Yeni Ay zamanında ve sonraki hafta Yay burcundaki Galaktik Merkez ile tam olarak kavuşum içindedir .
Güney Düğümü geçmişle ilgilidir ve karşıt Kuzey Düğümü ile işbirliği yapacak şekilde ifade edilmedikçe bizi geride tutabilecek bir burcun, gezegenin veya noktanın negatif niteliklerini ve enerjilerini ortaya çıkarabilir.

Ay Düğümleri İkizler-Yay eksenine Mayıs ayında girdiler ve Ocak 2022'ye kadar orada kalacaklar. Bu süre zarfında, İkizler burcunun yeni ifadelerine veya olumlu niteliklerine doğru bir itici güç olurken, olumsuz veya modası geçmiş Yay ifadeleri etrafında değişikliklere ihtiyaç vardır. . Bunun hem kolektif hem de bireysel tezahürleri olacak.
İkizler gerçekler, bilgi, akıl, iletişim, yakın / yerel çevre, farklı bakış açıları ile ilişkilidir ve sosyal bir burçtur. Yay, inançlar, felsefeler, inanç, din, medya, genişleme, büyük resim, yüksek öğrenim, öğretmenler / gurular, seyahat ve uluslararası faktörlerle ilgilidir.
Yay burcundaki Güney Düğümü ile, bu işaretin ifade edilen olumsuz potansiyellerine karşı dikkatli olmamız gerekir; örneğin gerçekler üzerine görüşler, gerçeklik üzerinde idealizm,, genellemeler, ayrıca kendini beğenmişlik, abartı ve yargılayıcı davranış. Bunlar önümüzdeki bir buçuk yıl için astrolojik zeminin bazı temaları.
Şimdi, Güney Düğümünün şu anda Yay burcundaki (ve takımyıldızındaki) en önemli nokta olan Galaktik Merkez ile hizalı olduğunu düşünürsek, bunu Ağustos ayı için dikkate almalıyız.
Galaktik Merkez; Daha yüksek bilinç ve toplumun merkezi yönleriyle ilişkilidir. Buradaki Güney Düğümü, bu şeylerin olumsuz veya hatalı ifadelerini vurgulayabilir. Onun enerjisi, modası geçmiş olanı değiştirmek için zorluklar, baskılar, yıkıcılık ve kaos getirebilir. Bunun ilerlememiz için MOTİVASYON olduğunu unutmamalıyız!


Niyetler Vermek, Dikkate Alınacak Şeyler

Son günlerde sizin için ne tür gerçekleşmeler veya gelişmeler ortaya çıktı ve bunlar son birkaç aydır yaşananlarla nasıl bağlantı kuruyor? Karşılaştığınız engellerin, sınırlamaların veya sorumlulukların üstesinden gelmenize yardımcı olacak bazı olası çözümler nelerdir?

Daha esnek, uyarlanabilir, temkinli veya sabırlı olmanız mı gerekiyor? Kendinizi bazı hedeflerinize engel olan bir şeyden kurtarmalı mısınız? Hayatınızın hangi alanları daha çok kalp merkezli veya eğlenceli bir yaklaşım gerektiriyor? Bireyselliğinizi daha gerçekçi bir şekilde nasıl ifade edebilirsiniz? Sarsılmaz fikirleriniz veya inançlarınız olayları farklı bakış açılarından görme yoluna mı giriyor?

Bunlar, şu anda neleri göz önünde bulundurmanız veya neye odaklanmanız gerektiğine dair sadece birkaç örnektir. Bununla birlikte, sizin için yaklaşan başka herhangi bir şey üzerinde düşünmek iyidir. Yeni Ay'ı takip eden ilk 24 saat içinde herhangi bir niyette bulunmak genellikle en iyisidir. Bunun gerçekleşeceği tam an, Türkiye saati ile 05.41'dir.

Hepinize şahane bir yeni ay dilerim.

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...