27 Mart 2023 Pazartesi

NİSAN 2023 ENERJİLERİ

 3 büyük ve enerjisi zorlu kabul edilen gezegenin burç değiştirdiği Mart ayı rüzgar gibi geçti. 

Şimdi ise, yılın en ilk Güneş Tutulmasının yaşanacağı bir aya giriş yapıyoruz.


Astrolojik takvim şöyle


3 Nisan Merkür Boğa Burcunda

6 Nisan Terazi Burcunda Dolunay

11 Nisan Venüs İkizler Burcunda

20 Nisan Koç Burcunda Güneş Tutulması 

21 Nisan Merkür Retrosu


Nisan ayında yol kavşağında bir soluklanacak, hangi yöne doğru gideceğimize karar vereceğiz. Ayın ilk haftasında farkında olduğumuz ya da olmadığımız hangi yerde önceliği kendimize veriyorsak bunu fark edeceğiz. Empati duygumuz birlik bilincimizle gelişecek. Farklılıklarımız zenginliklerimiz diyerek, kabulümüzün genişleyeceği bir süreci yaşayacağız. 


Ayın genelinde anlaşmalarımızda, sözleşmelerimizde sağlamcı olmayı, köprüyü görmeden adım atmamayı deneyimleyeceğiz. Aksini yaptıysak eğer, Mayıs a kadar devam edecek olan Merkür retrosu bize o eksiği telafi etme şansı verecek. 


Ağustos 2022 den beri savaşın ve mücadelenin gezegeninin seyahat ettiği yerlerde eğer bir yaramız varsa bu derde derman olmaya Venüs geliyor. Her birimize yaptığı pansuman nefes almamızı destekleyecek. 

YILIN İLK TUTULMASI 

Güneş Tutulmaları aslında bir yeni ay döngüsü olmakla birlikte 20 Nisan da başlayacak yeni döngümüz sert etkili. Bu etkiler karşısında sırtımızı dik, kalbimizi şefkatli tutmak zorunda olduğumuzu fark edeceğiz. Bize en iyi gelenin bu olduğunun ayırdına varacağız. Hem ülkemiz, hem de Dünya çapında post-modern savaş tekniklerini daha net göreceğiz. Daha önce komplo teorisi diyerek kulağımızı tıkadığımız ne varsa, artık daha kolay kabul edilebileceğini fark edeceğiz. Bu kadar söylenilende gerçeklik payı olabileceği fikri bize daha sıcak gelmeye başlayacak.

Ülkemiz basını ardı arkası gelmeyen son dakika haberlerine imza atarken, ordu, asker, polis gibi resmi kurumlarımızın görev tanımlamaları, yeniden yapılandırılmaları, verilen genişletilmiş yetkileri ve en nihayetinde sınır ötesindeki harekatlarla ilgili gündemlerimiz olabilir. 

Ekonomik olarak dalgalı piyasada kripto para ve borsada istikrarın sağlanması zor olacak. Yanı sıra politik olarak kararsızlıkların, tereddütlerin, kaygıların bir karşılığı olduğunu fark edenlerin sayısı az olmayacak. Koç - Terazi aksında başlayan göksel karmik döngüler benden bize doğru gitmeyi öğretecek. Bizi biz yapan her ne varsa ondan vazgeçmeden de birlik olabileceğimizi öğrendiğimiz bir zaman olmasına niyet etmeli, bunun için azmetmeliyiz. 

Bu ay en çok Orta Avrupa, Uzak Doğu ve Abd arasındaki anlaşmazlıklar ve ifşaları öğrenirken Ukrayna ve Rusya üzerinden gelen haberler boğazlar ve limanlar üzerinden olabilir. 


Burcunuza göre Nisan Ayı etkileri 

KOÇ BURCU


Koç burcu, maaş zammı, yer değişikliği vb. talebiniz varsa 11 Nisan'da harekete geçin! Tutulma burcunuzda gerçekleşecek. Bu sıralarda bir kapı açılabilir, ancak onu nasıl geçtiğinize dikkat etmeniz çok önemli olacaktır. Tüm iş anlaşmalarınızda ve iş arkadaşlarınızla ilişkilerde tam dürüstlüğü koruyun. Son olarak, Merkür 21 Nisan'da finans sektörünüzde geri gidiyor ve bütçenizi uzun vadeli bir mercekle yeniden düzenlemenizi istiyor.


BOĞA BURCU

 10 Nisan'a kadar cesur hamleler yapmaya, hayatınızda uyum aramaya ve arzularınızı  ifade etmeye odaklanın! 13 ve 14 Nisan, otorite figürleriyle uğraşmak söz konusu olduğunda zorlayıcı olabilir; bu nedenle etkileşimlerinize dikkat edin. Dinlenmek, uyumak ve derin düşüncelere dalmak için daha fazla zaman harcamanızı isteyecek olan. Geri giden Merkür ile  hayatınızda yapmak istediğiniz değişiklikleri düşünmek için bir adım geri atma ihtiyacınızı derinleştireceksiniz.

İKİZLER BURCU 

Nisan ayı sizin için ikilemlerle dolu bir ay olacak İkizler. Venüsün burcunuzu ziyaret etmesi kişisel imajınızı yönetmenizi gerektirecek.  Yapılacak şey nicelikten çok niteliğe odaklanmak! 19 Nisan yeni ay güneş tutulması civarında yeni bir işbirliği başlayabilir ve bu muhtemelen önümüzdeki iki yıl boyunca hayatınızda yer alacaktır. Belgeleri imzalamanız gerekiyorsa, gezegeniniz Merkür'ün gerilemeye başladığı 21 Nisan'dan önce belgelerinizi tamamlamayı deneyin.

YENGEÇ BURCU


 Mars, tüm ayı burcunuzda geçiriyor, bu da kendinizi alıngan ve hedeflerinize doğru ilerlemeye hazır hissettiğiniz anlamına geliyor.  Dikkat edilmesi gereken bir diğer büyük olay ise yeni bir iş veya kariyer yolunun kapısını açabilecek olan 20 Nisan  güneş tutulması. 29 Nisan, açık fikirli olmanın sizi doğru zamanda doğru yere götürebileceği şanslı bir gün olabilir!


ASLAN BURCU 

 Kariyer hayatınız hareketli  ve 20 Nisan tutulmasına kadar büyük bir teklif alıyor olabilirsiniz. Bu iyi olabilir, ancak güce susamış Pluto dahil olacağından, araştırmanız söz konusu olduğunda çok dikkatli olmak en iyisidir. 21 Nisan'dan itibaren işler büyük olasılıkla oldukça yavaşlayacak, çünkü Merkür'ün gerilemesi sizden daha önce imzaladığınız bazı anlaşmaları veya projeleri gözden geçirmenizi, yeniden düşünmenizi  isteyecek. 

BAŞAK BURCU


Nisan, dünyaya bakışınızı tamamen değiştirebilir . 10 Nisan'dan itibaren  Venüs kariyerinizde size yardımcı olacak - ancak bu fırsatları değerlendirmek için bazı modası geçmiş inançlardan vazgeçmeniz gerekebilir. Bu özellikle 20 Nisan güneş tutulması sırasında geçerli olacak ve bu, özellikle işte ve büyük müşterilerle uğraşırken, ezber bozan çözümler bulmanız için size meydan okuyacak. 


TERAZİ BURCU

 Özellikle burcunuzdaki 6 Nisan dolunayı ile 10 Nisan arasında   davetler yoğunlaşabilir. Ancak, tutulma mevsimi yakında yavaş yavaş yaklaşacak ve dinlenmeye odaklanmanızı isteyecek. Yoğun bir ilişki sorunu, 20 Nisan  güneş tutulması civarında doruğa ulaşabilir, bu nedenle işleri dikkatli bir şekilde ele almak çok önemli olacaktır. Herhangi bir manipülasyon taktiğinin kullanıldığını fark ederseniz, onları ilk söyleyen siz olun, aksi takdirde gelecekte "normalleşebilirler". 

AKREP BURCU

Ayın başında büyük olasılıkla işle oldukça meşgul olacaksınız ve hatta 11 Nisan'da güneş ve Jüpiter arasındaki şanslı buluşma etrafında  bir anlaşma veya projeyle karşılaşabilirsiniz. Ayın ilerleyen saatlerinde, her türden ilişki, zamanınızın ve enerjinizin çoğunu alacak. 21 Nisan'dan itibaren Merkür gerilemesi bazı çözülmemiş ilişki sorunlarını su yüzüne çıkarabilir. Bu enerji yavaş ilerleyeceğinden, belirli insanlardan ara vermek, bu ilişkilerden gerçekten ne istediğinizi anlamanıza yardımcı olacaktır.


YAY BURCU

Nisan sizin için sıkı bir çalışma ayı. Bu yüzden hızınızı artırın! 20 Nisan  güneş tutulması, bir arkadaşınız veya meslektaşınızla ilgili bazı dedikoduları açığa çıkarabilir. Güneş tutulması sizin için nispeten daha kolay  olacağı için, insanlara yardım etmek için iyi bir yerde olacaksınız. 21 Nisan'dan önce en önemli dosyalarınızı ve belgelerinizi yedekleyin. Merkür gerilemesi, e-postaların ve notların kaybolması anlamına gelebilir, ancak sonunda, daha iyi planlara ve sonuçlara varmanıza yardımcı olacaktır.

OĞLAK BURCU

Evren, zamanınızın çoğunu evinize ve ailenize odaklamanızı istediğinden, ayın başlangıcı yoğun olabilir. Özellikle 6 Nisan dolunayı civarında, bir projenin sona erebileceği yoğun aile hayatınızla iş arasında sıkışabilirsiniz. 11 Nisan aynı zamanda ailenize ayırdığınız tüm zamanların meyvelerini vereceği şanslı bir gün. Bir yakınınız 20 Nisan  güneş tutulması sırasında maddi yardım isteyebilir. Vermeyi seversiniz, ancak evet derseniz bu hikayenin önümüzdeki iki yıl veya daha uzun sürebileceğini unutmayın. Bunun yerine, ihtiyacı olan birine yardım etmenin alternatif yollarını bulun!


KOVA BURCU

Bir senaryo, kitap veya  üzerinde çalışıyorsanız, 11 Nisan sizin için tatlı bir sözleşme veya olumlu bir son olabilir. Venüs, 10 Nisan'da flört ve yaratıcılık sektörünüze girerek çok ciddi olabilecek bir ay boyunca size eğlence fırsatları sunuyor. 20 Nisan güneş tutulması size önümüzdeki iki yılda gelişebilecek yeni bir başlangıç ​​sunuyor! Elbette, onu alın ve mutluluğunuzun peşinden gidin. Şu anda burcunuzda olan Pluto ile, gerçekten taahhütte bulunmadan önce insanların gerçek amaçlarına dalmanız gerektiğini unutmayın.

BALIK BURCU

6 Nisan dolunayında yakın bir arkadaş ile çok derin bir sohbet gerçekleşebilir.  Yılın en şanslı günü olan 11 Nisan'da zam  ile ilgili iyi haberler  gelebilir. Sonunda fazladan para kazanırsanız, harcamayın, çünkü 20 Nisan  güneş tutulması sırasında beklenmedik bir harcama gelebilir. Sonra, Merkür iletişim sektörünüzde gerilemeye başlıyor, bu nedenle 21 Nisan ve 14 Mayıs tarihleri ​​arasında e-posta ve yazışmalarınızı dikkatle inceleyin.

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...