3 Ocak 2020 Cuma

10 OCAK AY TUTULMASI

YÜKSELEN KOÇ

Aile, atalar evinde olacak bu Ay Tutulması ile, bağımlılık duygularınız mercek altına alınıyor. Sevgi ve bağımlılık duygularının ayrımına varıyor, sevdikleriniz en yakınınızdakiler bile olsa kendi sorumluluklarını ellerine almaları gerektiğini düşünüyorsunuz. 2020 daha gelir gelmez, işim ve ailem arasındaki dengeyi temelden değiştiriyor diyeceksiniz. 16 Temmuz 2019'dan bu yana zihninizden ruhunuza akan ne varsa bilinçaltınızda bunların temizlik dönemi.

YÜKSELEN BOĞA

Kişisel devriminiz için attığınız adımların bir arpa boyu çoktan geçtiğini fark edeceğiniz bu Ay Tutulması ile olumsuz düşünce tohumlarını toplayarak yerlerine olumlu düşünceler ekmeyi tercih edeceksiniz. Yakın çevreniz, komşularınız ve kardeşleriniz ile aranızdaki her türden anlaşmazlığa karşı affedici yanınız ortaya çıkacak. Burada öz şefkat üzerinde çalışmanın önemini fark edeceksiniz. 16 Temmuz 2019'dan beri duygularınızı fark etmek, onları onurlandırmak üzere Gökyüzü size destek verdi. Şimdi zorlanıp şikayet ettiklerinizin dahi size olumlu katkı yaptığını fark edeceksiniz.

YÜKSELEN İKİZLER

Öncu burçta ve su grubu doğasında yaşanacak bu Yengeç tutulması ile İkizler Burcu yükselenler, değerlerini çok konuşacaklar. Bunlar, hem maddi hem de manevi değerler olacak. Maddi anlamda yeni bir yapılanmaya gitme ihtiyacı hissedeceksiniz. Bunun için 16 Temmuz 20019'da karar alanlar ve bu kararı uygulamaya koyanlar kazançlı çıkacak. Bunun yeni farkına varanlar için ise hiç bir şey geç değil. Onlarda fark edilen her anın kar olduğunu deneyimleyecekler. Kişisel yeteneklerinizin ve sezgilerinizin değerinin yüksekliğini anlayacak ve kimi noktalarda onlara paha biçemeyeceksiniz.

YÜKSELEN YENGEÇLER
Hayallerinizi fark eden, bunlarla ilgili çalışmalar yapan Yengeçseniz bu tutulma ile bir bir hayatınızda elle tutulur, gözle görülür hale geldiğini deneyimleyeceksiniz. Şefkat, merhamet, korumacılık çok yoğun bir şekilde hayatınızda yer alacak. Hayatınızdaki anne ve kadın faktörlerini temsil edecek bu tutulma. Otorite konumundaki kişilerle bir araya gelme durumunuz var. İşiniz ile ilgili hoşnut olmadığınız koşulların yerine bir alternatif geliştirme çabasındasınız ve bunu başardığınız an bir yenilenme ihtiyacı gündeminizde. Evli Yengeçler, evliliğine dair konuları olumlu ya da olumsuz nihayetlendirecekler.

YÜKSELEN ASLANLAR

Bilinçaltınızın açığa çıkmayı bekleyen devasa yanları ile sizi buluşturacak bu tutulma aynı zamanda 16 Temmuz 2019 itibarı ile açığa çıkan konuları sonuclandıracak. Yeni tanıştığınız insanları hayatınıza hızla dahil etmeyeceksiniz. Bilinmeyen, kontrol edemediğiniz alanlardan gelen bir çok konu hayatınıza dahil olacak. Bu konular endişe ve kaygılarınızı artıracak.Gizliden gizliye sizin kuyunuzu kazanları sezgilerinizle fark edecek ve onlara karşı koruma kalkanını yükselteceksiniz. İş yerinizde, çalışma şartlarınızda bazı konular sizi sıkıştıracak olsa da bu konuda vereceğiniz doğru kararlarla birlikte hayatınızın akışı daha da rahat bir sürece girecek.

YÜKSELEN BAŞAKLAR

Ay'ın kendi yönettiği burçta tutulacak olması sizin hayalleriniz ve umutlarınızla ilgili temkinli adımlar atmanıza neden olacak. Uzak akrabalarınızla ilgili haberler duyacak uzun süredir görüşmediklerinizle görüşüceksiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişilerin içinde organizasyon yapan bir Başaksanız, onların fikir ayrılıkları ya da yaşayacakları çatışmalara tanıklık edebilirsiniz. Yakın çevrenizin dalgalanan ruhsal durumuna yara bandı gibi deva olmaya gayret ederken sizin kendi ruhsal çalkantılarınızı da şifalandırdığınızı fark edeceksiniz.

YÜKSELEN TERAZİLER

Ay'ın kendi yönettiği bir burçta, su grubu doğasında tutulması sizin her zaman etrafınıza katkı olmaya çalışan yönünüzü destekleyecek. Etrafınızda her zaman özveri ile desteklediğiniz kişilerin ekonomik olarak güçlerini ellerine aldıklarına şahit olacaksınız. Sorumlulukların ağır geldiğinden yakınanlar için rahat bir nefes alma dönemi. 16 Temmuz 2019'dan bu yana bir kambur gibi sırtlandığınız yükleri bir bir boşaltıyorsunuz.

YÜKSELEN AKREPLER

Su burcu doğasında yaşanacak bu tutulma sizin doğanızla uyum haline kolay ve akıcı bir şekilde derslerini almanıza neden olacak. Sezgilerinizin aksi yönde davrandığınız için kendinize kızacağınız konular olduğu gibi bu güçlü sezgiselliğinizi beslediğiniz alanlarda da elde ettiğiniz tecrübeleriniz uzun zamandır kendi yüce gönlünüzü takdir etmediğinizi fark ettirecek. Kendinizi takdir edin. Eğitim hayatı ile ilgili eğer bir yarım bırakılmışlık söz konusu ise bunu tamamlama çabası olabilir. 16 Temmuz 2019 itibarı ile kendi hayatınızda derine doğru attığınız adımların karşılığını alacaksınız.

YÜKSELEN YAYLAR

10 Ocak Ay Tutulması, Türkiye'den gözlemlenecek ve bu da etkisini çok güçlü kılmaktadır. 8.evinizde olan bu tutulmanın gücü derinden hissedilecek. Eğer bir çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız uygun zaman içindesiniz. Kredi, verdi, sigorta konularında kontrolcü davranmanızda fayda var. Muhsabeciniz varsa onunla bizzat konuşarak teyit ettireceğiniz durumlar söz konusu olacak. 16 Temmuz itibarı ile yaşadığınız tutulmadan bugüne bütçe planlaması, istek ve ihtiyaçlar konusu netleşmiş olacak.

YÜKSELEN OĞLAKLAR

Satürn'ün burcunuzda yaptığı seyahat boyunca çok şeyler değişti hayatınızda. Sorumluluklarını üstlendiğiniz kimler varsa teslim ediyorsunuz tüm sorumluluklarını. Balık vermeyi değil tutmayı öğretmeyi benimsemeye başlıyorsunuz. Duygularınıza büyük bir farkındalık getirecek olan 10 Ocak tutulması 16 Temmuz 2019'dan bu yana listelediğiniz dönüşüm konularında artık bir hesap kesim tarihinin geldiğini göstermektedir.  Eğer evliyseniz işiniz, aileniz arasında sıkışan ve evliliğinize yansıyan gerilimli zamanları geride bırakacaksınız.

YÜKSELEN KOVALAR

Zihin odaklı Kovalar, 10 Ocak'ta su burcunda gerçekleşecak olan Ay Tutulması yüreğinizin en derinlerinden gelen duyguları yönetmenize neden olacak. Dikkat çekici fikirleriniz ile fark yaratacaksınız, yanınızda çalışanlar için yeni bir yapılanmaya gideceksiniz eğer siz bordrolu olarak çalışıyorsanız yetenek ve birikimlerinizi kullanmaya başlayacağınız zamanlar geliyor.  Ortak paydada buluştuğunuz arkadaş grubunu biraraya  toplayabilirsiniz.

YÜKSELEN BALIKLAR

Duygusal yanınızın baskın olduğunun farkında olmamanız imkansız. Ancak bu Ay Tutulması size adeta duygusallık boyutunuzun da değiştiğini fark ettirecek. Artık siz tüm çevrenizi kapsayan bir değişim içerisine gireceksiniz. Eğer bekarsanız yeni aşklar kapınızı çalacak. Evli iseniz köklerinizi sağlamlaştıracak bir fikir birliği içerisinde olacaksınız eşinizle. Kurumsal bir yerde çalışan Balıklar, yeni iş arkadaşları ile uyum sağlama sürecinde bulacaklar kendilerini. Eğer home office çalışıyorsanız kendiniz için  yaratacağınız yeni kazanımlar ile bireysel takdir duygunuz gelişecek.

1 Ocak 2020 Çarşamba

10 OCAK 2020 AY TUTULMASI

Ay Tutulması Anlamı

Ay tutulması, Ay ve Güneş karşıtlığını yani dolunay fazında olur. Ancak bu dolunay ay düğümlerine yakın olduğu için, tutulma olarak adlandırılır ve  etkisi çok güçlüdür.  
Ay'ın yüceldiği su grubu doğasındaki burçta yaşayacağımız Ocak tutulması,evinizi, ailenizi ve yakın çevrenizi daha  keskin bir odak haline getirir. 

İşinizin yoğunluğu ile aileniziin ilginize ihtiyaç duyduğu zaman arasında kıyasıya bir rekabet yaşanır. Bunun gerilimi içinde kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz.


Duyguların ve içgüdülerin ay nitelikleri, ay tutulması ile zirveye ulaşır. Bu nedenle, ilişki zorluklarını aşmak için artan duygusal gücünüzü ve sezginizi kullanın. Bilinçaltı farkındalığı kişisel ilişkilerinize tarafsız ve dengeli bir bakış sağlar. Herhangi bir ilişki dinamiği veya uyumsuzluğa neden olan olumsuz duygular açıkça göreceksiniz.

16 Temmuz 2019'da neler yaşadığınızı size tekrar hatırlatacak günler geliyor. Güzel yanı şu; bu sürenin  duygusal bagajını temizleyerek duygularınızın sıfırlanmasını deneyimleyebilirsiniz. Unutmayın altın kural; bilinçaltınızın farkına varmak. 

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...