12 Ocak 2017 Perşembe

VESTA ( HESTIA )

Babası Satürn, annesi O'nun kızkardeşi Rhea'dır. Bu meşhur ikilinin çocukları ;

Ceres, Hera, Hades, Zeus, Poseidon ve Vesta 'dır.




Yengeç Burcu'nda güçlü olan, sonsuz yalnızlığın ve bakireliğin sembolüdür. 
Adanmışlık durumu buradan gelir. Bulunduğu ev ve burç durumlarına göre adanmışlığın konusu ile şekli hakkında bir ipucu verir. 

Detaylı olarak mitolojisine internetten üzerinden ulaşmak mümkün olmakla birlikte, Gökyüzünün en parlak asteroidi olduğunu söylemeliyim. 
5. ve 7. ev bağlantılarında evlilik dışı ilişki ihtimali üzerinde durulmalıdır.

Bir gezegen ile Vesta kavuşunca fedakarlık ile alakalıdır. 

 5- 7  -9. evlerde evlenmeyi reddeden kadın. 
9-bağımsızlık için evliliği reddetme

10 Ocak 2017 Salı

Tutulma Burcu

Yay Burcu'nda doğmuş olmama rağmen, anne karnındaki Güneş Tutulması Başak Burcu'nda yaşanmış. 


Başak Burcu nedir?

Mükemmelik peşindeki ruhsun. Başak temasına gelince, bu burç çalışkanlıkla, verimli olmakla ve sürekli başkalarına hizmet etmekle ilgili. Demek ki her ne kadar Yay gibi özgür ve maceracı bir yapın ve farkındalığın olsa da, hayat seni sürekli çalışmaya ve işe yaramaya zorluyor olmalı. 

Başak ruh grubunda doğanlarda hızlılık, zeka ve işe yarar olma durumu çok etkin.

Başak’ta hizmetkar bir ruh var. Hatta çoğunlukla bu grupta doğanlar kendilerini yiyip bitirmekten dolayı kimi zaman fena hasta olabilir, tabii bu herkes için olmasa bile böyle. Benim grubunda doğanların kendilerine daha fazla değer vermeye ve sürekli alttan almamaya ihtiyaçları var. 

Hayatta her şeyi mükemmel ya da en doğru biçimde yapmak mümkün değil. Bu grupta ruh ve beden arasındaki dengeyi iyi korumak gerek, yoksa bazı hastalıklar ortaya çıkabiliyor. 

Örneğin ünlü fizikçi Stephen Hawking, erken yaşta kas hastalığına yakalanmış. Kendini bilime adayan Marie Curie, İdil Biret ve Fazıl Say da bu grupta...

Kaynak. Ruhun Yolculuğu - Hakan Kırkoğlu

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...