11 Aralık 2017 Pazartesi

TUTULMA BURCU ASLAN OLANLAR İÇİN 2018 YORUMU;



Genel bir bilgi olarak, anne karnında iken yaşadığınız son Güneş Tutulmasının ruhunuzun bedenlenmesi olarak değerlendirildiğini varsayarak haritanızın 2018 yılında alacağı etkileri buna göre değerlendirmekteyim. Eğer tutulma burcunu bilmiyorsanız, bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Tutulma Burcu Aslan Olan Sevgili Astroloji severler;

15 Mayıs 2018 sizin iş ve kariyer hayatınız ile ilgili yeni başlangıçlara doğru ilerlediğiniz bir dönemin başlangıcı. Bu tarihe kadar sizler, kendi kariyer planlarınızı netleştirmek, organize etmek konularında Satürn’den de alacağınız destek ile ön hazırlığı bitirmiş olmalısınız.

Bu yıl boyunca sizin enerji alacağınız konular sırasıyla;  derin benliğiniz, kökleriniz, eğlence, tatil, iş hayatınız, ikili ilişkileriniz ve kredi, maliye konularınız olacaktır. Her bir alanda tek tek harekete geçmek için kararlar alacağınız süreçler yaşayabilirsiniz. Ağustos ve Eylül ayları arasında öfke, gerginlik konularında bir sorun yaşamamak için içinize dönmenizi ve sizin için en sakin kalacağınız yöntemi tercih etmenizi önerebilirim.

Etkin görünümünüz ve ikili ilişkiniz yılın fonunu oluşturacak. Burada yaşayacağınız 2 ay ve 2 güneş tutulması var. Bu konular dâhilinde duygusal bir değişim yaşamanız ve yeni, kalıcı kararlar almanız açısından destekleneceksiniz. İhtiyacınız olmayanları sonlandırmak, yeniye yer açmak için yukarıda bahsettiğim konularda bir destekleneceksiniz.
Temmuz ayı, sabır ve olgunluk göstererek bilinçaltını sağaltanlarınız için geri dönüşümler almaya başladığınız bir süreç olacaktır.

7 yıldır,  sizi yabancı dil ve kültürler, medya, basın, yayın konularında özgürlükçü ve reformist kararlar aldıran ve cesur olanlarınızı uygulatan Uranüs yılın ikinci yarısından itibaren iş ve kariyer evinizi etkileyecek. Burada uzun süre kalacak olduğundan etkisini uzun yıllara yayılmış halde hissedebilirsiniz.

Satürn, 2,5 yıl boyunca sizin toplum önünde hizmet verdiğiniz yönünüzü gerçekçi bir biçimle organize etmenize dair destek verecek. Eğer, ertelemeyen, harekete geçmekten kaçınmayan biri iseniz Satürn’ün desteğini alabilirsiniz. Burada önemli ya da gerekli konuları gündeme alıp, gereksizleri bertaraf edeceği bir gerçeklik duvarı ile başbaşa kalabilirsiniz.

Yılın ilk 10 ayı boyunca kök aileniz, derin benliğiniz konusunda şanslısınız. Aileniz tarafından desteklenebilirsiniz. Ayrıca sizin içinizdeki derin benliğinizle bağlantı kurmanız, özünüz ile bir olabilmeniz açısından da aynı şans devam edecek.

Hayatınıza reformlar katacak olan Uranüs gezegeni yılın ikinci yarısından itibaren iş ve kariyeriniz ile ilgili farklı bir para kazanma yolunun mümkün olduğunu anlatacak. Bunu denemeniz için 7 yıl kadar destekleneceksiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...