26 Ağustos 2018 Pazar

28 AĞUSTOS 2018 MARS İLERİ HAREKETTE



Değerli Astrolojiseverler,

Vedik Astrolojisi ile Batı Astrolojisi’nde bazı farklılıklar vardır. Aşağıda bu yazımı daha rahat anlamanıza yardımcı olacak 3 temel bilgiyi paylaşıyorum;

*Vedik Astrolojisi ile Batı Astrolojisi arasında 24 derece fark vardır.
*Vedik Astrolojisi’nde ; Bir gezegen eğer önünde bulunan gezegenden daha hızlı hareket ediyorsa yaklaşıyor, arkasındaki gezegenden daha yavaş ise uzaklaşıyor olarak değerlendirilir.
*Vedik Astrolojisi’nde yogalar vardır. Yogalar özel formüllerdir ve yaklaşık 300 adet yoga vardır.   Ruchaka Mahapurusha yoga Mars ile ilişkilidir. Sanskritçe anlamı 5 adamın özelliği bir kişide toplanmış demektir. Formülü ise şöyledir;
*Mars kendi burcunda ( Akrep ve Mars)  ya da yüceldigi burçta ( Oğlak )  ve kendra evde ( 1,4,7,10) – ün ve cesaret verir.
Tek şart MARS İLERİ harekette olmalıdır.


28.Ağustos Salı günü akşam üstü saatlerinde MARS geri hareketten çıkıyor. Ay burcu ya da ASC ÖNCÜ BURÇLARDA olan doğum haritaları sahip kişiler için  zaman ektiğini biçme zamanı.
VEDİK Astrolojisi’ne göre ASC ya da Ay KOÇ-TERAZİ-OĞLAK-YENGEÇ hattında ise ve 28 Ağustos ve 6 Kasım arasında hayatınızda;

       Olumlu gelişmeler yaşıyorsanız hayat sizin verdiklerinizi toplama zamanınızın geldiğini anlatıyor demektir.

         Her gününüz diğeri ile aynı geçiyor rutinde, yatayda devam ediyorsa
Kusura bakmayın ama bu sizin geri dönüşü olan hiçbir şey yapmadığınızı göstermektedir.

Eğer, evde, işte, ailede, çocuklarda zora giren, sizi yoran bir şeyler yaşanıyorsa şapkayı önünüze alıp düşünme zamanları. Başta kendi hakkımı sonra başkalarının hakkını nasıl gasp ettim? ( Örneğin kimin yazısını alıp kaynak göstermeden kullandım? Bilgiyi ne zaman takdir etmedim?)  Düşünüp gökyüzünün bir sonraki şansı için hemen farkındalık geliştirmelisiniz.

Ve bu tarihler arasında doğum yapacak anne adaylarımız size bir müjdem var;

Çocuğunuz 5 adamın özelliğini birleştiren bir ruh olarak Dünya’ya gelmeyi seçiyor. Yani;
Fiziği güçlü, ünlü, zengin, hayırsever, uzun ömürlü, geleneklere uygun savaşçı ve vatansever bir bebeği kucaklamanıza az kaldı.

Ancak her zaman hatırlamalıyız ki sınavsız bir Gökyüzü olmaz. O zaman bu şanslı zamanlarda aşağıdaki tarihleri  not almalıyız.
28 Günde bir Zodyak turunu tamamlayan Ay 27.08- 6.11 arasında belirttiğim tarihlerde yaptığı kavuşumlar, moola nakşadrası  ve gandatha pozisyonundan dolayı zararlı konumlara düşmektedir. Burada sakinliği korumak, yıkım yaratacak durumlara düşmemek önemlidir.

17.09 – 14.10.2018 Satürn
19.09 – 16.10.2018 Plüton
20.09 -  17.10.2018 Güney Ay Düğümü
20.09 – 18.10.2018 Mars

Şimdiden doğacak bebeklereve yaşayan herkese farkındalığı bol bir ömür diliyorum.

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...