20 Şubat 2020 Perşembe

2020 BALIK YENİ AYI



2020 BALIK YENİ AYI
Daha yüksek amacınızı nasıl ortaya koyacaksınız?
Balık Burcu, kelimenin en geniş anlamıyla özlemlerimizin, sevgimizin ve hayata olan inancımızın en uzak noktalarına bakabileceğimiz teleskoptur.
Balık burcundaki bu Yeni Ay ne olmak ya da ne yapmak istediğimize değil, bunun nasıl gerçekleşebileceğine daha fazla odaklanıyor. Yeni Ay ve bir sonraki Yeni Ay'a kadar takip eden 4 hafta, neyi başarmak istediğimizi ve nasıl yapacağımızı anlama sürecinde bize rehberlik eden bir dizi araç, kaynak, fayda ve ilham sunar bunu yapabilir.
Yeni Ay haritası bize gitmek istediğimiz yere götürecek yola ilk bakışımı veriyor.
Ancak önümüzdeki 4 hafta içinde sahip olduğumuz tek hediye bu değil. Merkür harekette ve bunu bir maalesef bir armağandan daha fazla bir lanet olarak zihinlere kazıyorlar , OYSA;
enerjileri bir araya getirmenin ve yeni bir şeyler yaratmanın yollarını keşfetmeye çalışırken çok yararlı olabilir. Duygu ve tepkilerinize dikkat edin, gözlemleyin, dinleyin, izleyin, açık ve dürüst olun.
DUYGULARIMIN FARKINDA OLDUĞUM, KABUL ETTİĞİM ORANDA BU YENİ AY BANA KATKI SAĞLAYACAKTIR.









25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...