19 Mayıs 2018 Cumartesi

KRALIYET DUGUNU

Kraliyet Ailesinin '' Evet'' sözünün verildiği saat ve dakikaya göre çıkarılmış harita aşağıdaki gibidir.
Ay Yengeç Burcu'nda iken yapılan tören sıcak, besleyici ve evcimen bir ilişki başlangıcı anlatmaktadır. Yine buradan, katılan 600 kişilik davetliler için özenli ve lezzetli bir ikramda bulunulmuş olabilir.
Haritada, söz verildiği saat VENÜS 0 derece ve dakika YENGEÇ BURCU'ndadır. Servet konusunda var olan durumu perçinleyen bu görünüm, Prensin anne ve babasının mutsuz evliliklerinden sonra sadakat ve bağlılığın pekişmesini hedefleyen bir seçim gibi değerlendirilebilir.
Boğa Burcu'ndaki Uranüs ile Yengeç Burcu'na henüz geçen Venüs'ün arasındaki 60 lık açı, tabuları yıkan bir evliliği gösteriyor. Zira, Meghan'ın ikinci evliliği olmasına rağmen beyaz gelinlik, kilise ritüellerinden taviz verilmemiştir. Gelin ve damat yakında ayrı bir evde özerkliklerini ilan edebilirler. Bu cinsiyet eşitiği ile çalışan ve Hintli kadınlara menstrüasyon eğitim desteğinde bulunan Uranüs'ü doğum haritasında durağan pozisyonda olan Gelin ile Prenses Diana'nın karmik bağlantısını da gözler önüne sermektedir.
Adeta başlatılan sürecin devam ettirilmesi gibi düşünülen bu süreç rahmetli Diana'nın Venüs'ü ile Meghan'ın Uranüs'ün 180 derecelik açı yapması ile de su yüzüne çıkmaktadır.
Anın haritasında Prensin Natal Güneş'i ile ASC noktası kavuşumdadır. Yine anın haritasında yengeç burcunda bulunan Ay ile Düşes Markle'ın yükselen derecesi kavuşumdadır.
Kraliyet ailesinin astrologları olduğunu ve danışmadan adım atmadıklarını biliyoruz. Bunu sıradan halkın bilmesini istemediği için falcı gibi gösterilen astrologların gerçek ilime katkı yaparak açıklamaları en önemli görevleridir.

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...