24 Aralık 2017 Pazar

ASTROLOJİK ZAMAN DÖNGÜLERİ-1

 18 Aralık’ta İstanbul saati ile 9.30’da 26 derece Yay Burcu’nda bir yeni ay yaşadık. Bu derece Samanyolu’nun etrafında döndüğü bir karadelikte yeni ay olduğunu gösteriyor. Buranın, sistemimize açılan bilgelik kapısı olduğuna, ilahi bilgeliğin sisteme buradan yüklendiğine inanılır. 
    
          

                     

Yeni aydan saatler sonra Ay- Saturn kavuşumu yaşayacağız. 21 Aralık günü bu kez Güneş Satürn kavuşacak. 25 Aralık sabahı Venüs- Satürn kavuşumu yaşayacağız. 13 Ocak günü Merkür ile Saturn kavuşumu yaşanacak.

Yay Burcu’nun içsel gezegenleri ağırladığı ve Satürn ile Güneş’i Kış Gün dönümünde Oğlak Burcu’na doğru uğurladığı bu çok çok ender görülen gökyüzü olayının bir sonraki benzeri 2168 yılına dek yaşanmayacak.

Dolayısı ile 2017’yi uğurlarken yaşadığımız bugünlerin insanlık açısından bir MİLAT kabul edilmesi gerektiğini düşünüyorum. MİLAT enerjilerini yaratan Sistem, adeta insanlık realitesini yükseltmek, bilgeliğini arttırmak için ( uzun bir süreliğine) son ve yoğun bir etki altına alıyor bizleri.

Sembollerle çalışan sistemin eş zamanlılığını kavramak ve neden MİLAT dediğimi biraz daha açmak için aşağıda yazacağım 3 benzerliği de bilmeliyiz.

Yay Burcu’nda iç gezegenler toplandı, Satürn son dereceleri yaşıyor, bir yeni ay oldu ve Kış Gündönümü’nde Satürn ve Güneş cesaret, irade, sabır, odaklanma, hedefe ulaşma isteği ile dolu olan OĞLAK Burcu’na geçiyor.

 2164 ‘de de tüm iç gezegenler ( bu kez Mars’ta katılıyor bu zirveye)  Yay Burcu’nda toplanıyor. 14 Aralık 2164’ de yeni ay oluşuyor. Ve aynı bugünlerde yaşadığımız sürece benzer gelişiyor olaylar.

1929’da Yay Burcu’ndan Oğlak Burcu’na doğru geçişte yine aynı döngülerden geçmişti sistemimiz.

Her 3 benzerlikten sonraki 1 ile 3 yıl sonraki süreçte bu kez sistemin iki büyük katalizörü Jüpiter ve Plüton kavuşumları yaşanmış/ yaşanacak.

Bu süreçlerin her biri kendi özüne uygun enerjilerle sistemin tazeleme düğmesine basıyor. Gelen enerjilere uyum sağlayan insanlık kısa bir süre sonra ilahi yardımın büyük eli Jüpiter ve dönüşüm gücü boyunu aşan Plüton kavuşumları ile döngü yaratıyor. Bizler, alemler içindeki alemde, döngüler içindeki döngüde bir üst seviyeye çıkma hedefi ile oluşturulan koşullarda yaşıyoruz.

Bu son döngü için ;
27 derece Yay ve 3 derece Oğlak arasında iç gezegenleri( Ay, Güneş, Merkür, Venüs, Mars) ve hassas noktaları ( ASC- MC- IC- DC) bulunanlar ( Ay, Güneş, ASC, Merkür, Venüs, Mars ) bulunanlar hak edişlerine uygun tezahürler yaşayacaklar.
İnsanların gerçekleri ile ve şeref duyguları ile yüzleştikleri dönem. İstikrarsızlık, yanlış adımlar, ideallerden ödün verme gibi konularda insanlık bir kavşakta. Dönebilmesi için yeşil yanması gerekmektedir. Yeşilin yanmasında karar sahibi olan sistem, değişim için en güçlü enerjisini yolladığını fark etmemizi istiyor adeta. İç içe yaşanan büyük döngülerin ilk işareti FARKINDALIK.

Herkese, büyük planı fark edeceğimiz, enerjilere uygun yaşayacağımız günler için Oğlak azminde bir sıçrama diliyorum.

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...