9 Eylül 2018 Pazar

9.9.2018 Başak Yeni Ayı

9 Eylül günü  Ankara saati ile  21.01'de Başak Burcu'nun 17 derecesinde Ay ve Güneş 'in kavuşum yaşayacağı yeni ay fazı meydana gelecek.

Anın yükselen burcu Boğa, Şans noktası ile kavuşan yükselen derecesi var. Yine aynı burçta bulunan Uranüs ile Başak Burcu'ndaki Merkür ve Oğlak Burcu'nda bulunan Satürn arasında büyük toprak üçgeni oluşuyor. Üçgen açı kalıbı aynı elementi taşıyan burçlarda yerleşmiş bulunan gezegenlerin birbirleri ile yaptıkları görünümü anlatır. Bu görünüm akıcı, uyumlu ve destekleyicidir. Bu yeni ayda üçgen toprak burçlarında oluşuyor ve bunun anlamı istikrarlı bir temel atma, temelin üzerine inşa etme, yönetme ve dönüştürmedir.


Gökyüzü yeni ay sırasında Neptün gezegeni ile tam karşıt görünüm yapıyor.
Ancak haritanın en çok dikkat çeken yönlerinden biri ATEŞ VE HAVA elementlerinin hiç bulunmayışı. Yoğun bir toprak elementi olan anın haritasında az miktarda su elementi var.

Yaz aylarında oldukça yoğun olarak etkisi altında kaldığımız ateş elementi bu yoğun etkiyi dengelemek için adeta tampon görevi yapan bir gökyüzü var.

Çalışkan, üretken bir ruhun verimlilik zamanları. Detaycı, titiz, analizci bir enerji altındayız.

Bu yeni ay herkesin doğum haritasına göre başka başka etkiler verirken genel olarak yazmak gerekirse ;

Yükselen Koçlar ve Koçlar;
Bu yeni ay sizin gündelik rutinleriniz, çalışma hayatınız ile ilgili. Görev ve sorumluluk aldığınız alanlarda, titiz çalışmanızı vurgular. Hayatınızda sizi yoran, işe yaramayan ne varsa bunları sırtınızdan atma yerine yenilerini koyma konusunda oldukça faydalıdır.

Yükselen Boğalar ve Boğalar;
Bu yeni ay, bekar olan boğalar için bir partner ile tanışma ve ilişki başlatma fırsatı tanıyor. Devam eden ilişkisi bulunan Boğalar için sevdikleri ile tutkulu ve derin bir dönem başlatacakları anlamına geliyor. Bunların dışında spora başlamak için uygun zhamanlar olduğunu söyleyebilirim. Evli Boğalar için çocuk sahibi olmayı destekleyen bir görünüm var ve çalışan, emek verenler için şanslı zamanlar.

Yükselen İkizler ve İkizler:
Aileniz ile ilgili konularda her detayı göz önüne aldığınızı söyleyebilirim. Ev değiştirme konusunda da önemli bir süreçtir. Şu an oturduğunuz ev ile ilgili olarak eğer size faydasız yönelerini fark ettiyseniz kullanışlı, işinizi kolaylaştıran bir eve taşınmanız mümkündür. Derin benliğiniz ile bağlantı kurmanız Merkür'ün desteği ile olacaktır. Bunu mutlaka değerlendirmenizi öneririm.

Yükselen Yengeç ve Yengeçler:
Yakın çevreniz, kardeş ve kuzenleriniz ile ilgili konuların hayatınızda etkisini göstereceği bu yeni ay sonrasında ilginç bilgilere erişebilir, notlar alabilir, kendinize bir plan çizmeye, karar almaya ve bu kararı uygulamaya geçirmeye niyet edebilirsiniz.  Sizin için bu kararları yazmak önemlidir. Ne de olsa söz uçar, yazı kalırmış.

Yükselen Aslan ve Aslanlar;
Zodyak'ın bolluk ve bereket ile ilgili bir alanında oluşacak yeni ay enerjisini arkanıza alarak bütçe planlaması yapmak ve yeni kararlar almak mümkündür. Ayın 22'sine özellikle dikkat etmenizi öneririm. Tam karşıt burcunuzda Mars ve Güney Ay Düğümü kavuşacak. Bundan en çok sizler etkileneceksiniz.

Yükselen Başak ve Başaklar:
Yöneticiniz Merkür'ün sizin burcunuzda olması ile birlikte özellikle desteklendiğiniz bir yeni ay hem kişisel anlamda hem de eğer evli iseniz birlikteliğiniz anlamında farkındalık arttırıcı bir etkiye sahip. Şikayet ve eleştiri konusunda bakış açınızı değiştirmenizi öneren gökyüzü, önce ben demenin bencil bir duygu olmadığını öğretecek size.

Yükselen Terazi ve Teraziler:
Bir süredir hayal ettiğiniz, niyet ettiğiniz, planladığınız yeni projeleriniz varsa artık uygulamaya geçme zamanlarındasınız. Denge, uyum ve güzellik konuları sizin hayatınızda önemlidir dolayısı ile bunların fiziksel olarak yansımalarını da görececeksiniz.

Yükselen Akrep ve Akrepler:
Venüs'ün burcunuza geçmesi ile birlikte özgüven konusunda derinleşmeniz için size bir fırsat sunulmakta. Bu konuyu değerlendirmenizi Başak çalışkanlığı ile gündeme almanızı öneren bir gökyüzü var. Siz ayrıca sosyal ortamlarınızı yenilemek, büyük hayal ve umutlarınızı yaşama geçirmek konusunda da şanslısınız.

Yükselen Yay ve Yaylar:
Kariyeriniz ve çalışma hayatınızla ilgili olarak yeni ay desteğine size sunacak. Bir süredir olmadığı kadar sakin hissetmeniz, işlerinizi alışkın olmadığınız kadar pratik, analitik olarak düzene koymanız mümkün. Sizin aynı zamanda aile ilgili konularda da bir şifalanmanız söz konusu olabilir.

Yükselen Oğlak ve Oğlaklar:
Üst düzey felsefi bilginin hayatınızda daha hissedilir bir şekilde olduğu süreçtesiniz. Bu süreç içinde vizyonunuzun genişliği bir çok konuda sizi çevrenizde örnek olarak almalarına neden olacak. Sosyal medya üzerinde interaktif girişimlere başlamanız mümkündür.

Yükselen Kova ve Kovalar:
Para ile ilgili konuların gündeme geleceği bu yeni ayda, sizin için önemli bir karar alarak bütçeyi oluşturmanız söz konusu olabilir. Mantığın ön plana çıktığı, duyguların bertaraf edildiği zaman dilimlerindesiniz.

Yükselen Balık ve Balıklar:
İkili ilişkileriniz ile ilgili seçici ve dikkatli olma zamanlarıdır. Sizin için titiz ve detaycı bir ilişki gözlemcisi olmak belki de yeni kazanacağınız bir özellik olabilir. Ancak bu yeni yetinizin farkına varmak ve bunu kalıcı hale getirmek için önemli zamanlardasınız.








25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...