11 Aralık 2017 Pazartesi

TUTULMA BURCU KOÇ OLANLAR İÇİN 2018 YORUMU


Sevgili Tutulması Koç Burcu Olan Astroloji Severler,
Tutulma yöneticiniz Mars, yılın başında sizin 8.evinizi ziyaret edecek. Sizin, korku, harekete geçememe ve endişelerinizi gösterir bu yerleşim. Şansın, bolluğun ve ilahi korumanın gezegeni JÜPİTER, yeni yıldan kısa bir süre önce girdiği Akrep Burcu etkisi ile sigorta, maliye vb. konularında eğer borçlu iseniz hemen ödeme planını gündeme almanızı önerebilir. 8 Kasım 2018’den sonra burç değiştirerek yabancı kültürler ve yabancı dil eğitimi ile üst düzey felsefi bilginizi arttırabilir. Bu kombinasyon 12 ile 24 yıl arasında bir olur. O yüzden yılın ilk bir ayı gündem para olabilir. Kredi almak için uygun ancak Uranüs devrede. Hedef odaklı bir bütçe yönetmenizde fayda var.
27 Temmuz günü Kova Burcu’nda yaşanacak olan Ay Tutulması’na Mars eşlik ediyor. Kova Burcu’nda ve Retro yani geri harekette bulunan Mars Koç Burcu’na ılımlı bir açı yapıyor. Duygu dönüşümleriniz keskin olaylar sonucu olabilir.
20 Aralık 2017’den itibaren Satürn Oğlak Burcu’na geçecek. İş ve kariyer hayatınızda gerçeklerin duvarı ile karşı karşıya kalacağınız 2,5 yıllık bir dönem sizi bekliyor. Ayakları yere sağlam basan, çaba sarfedilmiş ve emek verilmiş olan işlerinizden kalıcı bir sonuç almanız mümkün.
1984 -1998 yılları arasında doğan ve tutulması Koç olan tüm arkadaşlarımızın hayallerinin gerçeklerle yüz yüze geleceği bir süreç var. Bu süreç içerisinde esnek planlar ve kararlılık sizler için önemli olacaktır.
Tutulma Yöneticiniz olan Mars, bu yıl içerisinde Koç burcunu ziyaret etmeyecek. 2018 sahneyi 2019’a devrettikten birkaç saat sonra Mars Koç Burcu’na girecek. Bir yıl içerisinde planlarını yapan ve cesaretle öne atılmaya hazır Koçlara desteğini o zaman sunmaya başlayacak.
17 Ocak günü Oğlak Burcu’nda yaşanacak olan Yeni Ay iş ve kariyer ile ilgili konularda yeni başlangıçlar yapmanızı destekleyecektir. Bu süre içinde BOL KAZANÇlı bir iş için ön hazırlıklarınızı tamamlamanız yerinde olur. Astroloji zamanın kalitesini sunar, önceden bilmek ise sizi sürece hazırlar.
Yıl boyunca başkalarının parası, dış ülke seyahatleri, kariyer , arkadaşlık ve derin dönüşüm konularında hareketlilik yaşayacaksınız. Ancak, umutlarınız, sosyal çevreniz ve arkadaşlık konularında geçmişten gelen benzer temalardaki yaşanmışlıkların temize çekilmesi için Evren size fırsat sunacak.
7 yıldır çevrenizin sizi nasıl tanıdığı konusunda ani ve şok edici kararlara imza atmanıza neden olan Uranüs 2018’in Mayıs ayından itibaren para ve değerler evinizi ziyaret edecek. Yılın ilk ayındaki bütçenizi iyi yönetin uyarısı bundan sonraki 7 yıl için geçerli. Sevgili Koçlar, siz öz değerin hakkını en iyi veren burçlardan birisiniz. Bu konuda yeni ve devrimci bir bakış açısı ile para kazanma konusunda atılımda bulunmalısınız. Yeni ve eylemci bir enerji sabitlerin en sabiti olan Boğa Takımyıldızı’nın önünden geçerken size değerinizi fark etmeniz ve para kazanmanız için sıradışı fikirler getirecektir. Öncülerin en öncüsü olan burcunuz, istikrarın yıkılarak yeni bir dengeye oturtulması konusunda da hem iç dünyanıza hem de çevrenize yine öncülük edecektir.
Zodyağın öncü gücü Koç Tutulması altında doğanlara Evrenin onlardan ne istediğinin farkında oldukları bir 2018 yılı dilerim.

Not: Tutulma Burcunu bilmeyenler için bağlantı burada.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...