12 Kasım 2017 Pazar

KASIM AYI GEZEGEN GÖRÜNÜMLERİ



*Tüm gezegenlerin Ay Düğümlerinin bir tarafında olmasına ve diğer yanın boş kalmasına Kala Sarpa Yoga denir. Adeta Ay Düğümleri gezegenlere tuzak kurmuş ve gezegenler de kapana yakalanmış gibidir. 9-25 Kasım arasında KALA SARPA YOGA aktiftir. Kadersel bir amaç ve kalite vurgusu ile gezegen etkisini arttıran bu yoga içerisindeki kavuşum dikkatli incelenmelidir. 

* Satürn gezegeni her bir burcu 29 yılda bir ziyaret eder. Ekim Ayı’nın 27’sinde Yay Burcu’na geçti ve 2020 yılına kadar burada kalacak. Satürn, bizleri gerçekliğin duvarı ile karşı karşıya bırakır.

* Vedik Astrolojisi'nde gezegenlerin aynı burçta olmaları kavuşumdur. Kavuşum açıları enerjilerin kaynaşmasıdır. 2 ve daha fazla gezegenin bir araya gelmesi ile yepyeni bir enerji doğar.  Güçlü olan gezegenin etkisi kavuşumda etkilidir. Venüs Terazi’nin yöneticisi olduğu için burada çok güçlüdür.

*Olumlu düşünen ve olumlu düşünceler ile harekete geçen kazanacak. Her birimiz Evren ‘in bizden ne isteği fark etmeli, bizden istediği şekilde hem içimizde hem çevremizde barış iklimini yaratmaya niyet etmeliyiz. 

*Jüpiter, Venüs ve Güneş Terazi Burcu ‘nda 12 yılda bir buluşurlar. 12 yıl sonra aynı kombinasyonlarla destek alamayabiliriz, Evrenin atmosferi değişebilir. Satürn'ün işaret ettiği gerçek yolu izleyenlerin kazançlı çıkacağı dönemlerdeyiz. Eski düşünce tarzında direnç göstermemeliyiz. 


*Vedik'e göre Ay Burcu ya da Yükselen Burcu YAY olanlar en çok etki altında kalanlardır. Ev ve iş yerlerindeki süreci doğru yönetmeleri gerekmektedir. Bütçe planlamasını iyi yapmalıdırlar.

* Boğa Burcu, değişimi sevmez. İstikrardan yanadır. Ancak yine Vedik ‘e göre Ay Burcu ya da Yükseleni Boğa olan değerli arkadaşlarımızın değişim konusunda adım atmaları istenmektedir.  Endişe ve korkuları temsil eden 8.eve yerleşen Satürn ile birlikte hayatınızda bir kere olsun değişmekten yana olmalısınız.
Herkes bu Dünya’da yaşarken evrenin sınavı ve testi altındadır. Enerjiye uyum için fark etmek ilk şarttır.
Dünyada sevgi, merhamet ve empati karşılıklı anlayış için her birimizin geliştirmesi gereken hislerimizdir. Geliştirdikçe insan olma onurunu taşırız. En önemli hedefimiz bu onuruna layık olmaktır.

Affetmenin karşıdakini haklı görmek değil, kendi omuzlarımıza yüklediği kamburdan kurtulmak olduğunu hatırlayalım. Kapılarımızı dengeye, uyuma ve barışa açalım. Yarın ( 13 Kasım 2017 Pazartesi günü İstanbul saatine göre Venüs ve Jüpiter Terazi Burcu’nda kavuşum yapacaklar. Gökyüzünün bu iki mutluluk sembolünün kaynaşma enerjisinden faydalanmak için güzel bir gün.)


Herkese güzel bir Kasım ayı dilerim. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...