7 Kasım 2017 Salı

MEVSİMLERDEN AKREP

''Derin, sondaj, dönüşüm, değişim, yaşam, ölüm, giz, gizem, karanlık, dehliz '' anahtar kelimeleri ile birdir Akrep mevsimi.  Ölüdeniz gibidir. Diplerinde neler olduğunu kimsenin bilmediğinden hem korkar hem de merak duygusu ile ona yakın olmaktan kendini alamaz. 

İçinde ne barındırdığı ile ilgili tüm soruları boş bırakmayı tercih ederken, sınav kağıdının doğru değerlendirilip değerlendirilmediği konusundaki şüpheleri devam etmektedir. 

Ruhsal potansiyelleri çok yüksek bir burçtur. Bu potansiyelleri değerlendirir ve sürekli bir dönüşüme davet eder. Her davetini kabul etmek ise maddi ve manevi gücümüzü arttırır. Niyet ve arzularımızı fiziksel plana dönüştürebilme gücüne sahibiz. 

Karşısındakinin psikolojisini iyi tanıyan ve onun hayatının anlam arayışında en derinlere doğru fener tutan Akrep, adeta reçetelerini yazılı olarak ellerine veren bir doktor gibidir. Onunla bir partner, bir iş ortağı, bir arkadaş olmak sizin en üst versiyonunuzu sergilemenize neden olur.

Yönetici gezegeni olan Mars'ın gözüpek ve savaşçı yapısı nedeniyle tutku doludur. Tutkunun hedefinde her zaman güç bulunur; Para tutkusu, cinsellik tutkusu, araştırma tutkusu temelinde yükselen GÜÇ Apartmanı gibidir. Bu binanın temellerinin de derininde neler olduğunu bilir Akrep.
Karşıt mevsimi olan Boğa ise sabit, pratik, somut değerler üzerinde yükselir. Karşı pencereden baktığı zaman Akrep, elindeki gücü iyi değerlendirmesi gerektiğini ve böylelikle kendi değerlerine sahip çıkması gerektiğini fark etmelidir. 







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...