14 Kasım 2017 Salı

18 KASIM AKREP YENİ AYI

Hayatımızı bir romana benzetirsek, yeni aylar romanın  bir sayfasındaki paragraf başı gibidir. 

Yeni ay doğum haritamızda gerçekleştiği ev konularında bize yeni ve taze fikirler verir. Başlama enerjisi yoğundur. Kişi, hayallerini kurduğu  bir rüyaya doğru yol alabilir. Ancak, burada önemli bir konunun altını çizmeliyiz. 

Genellikle yeni ay doğumlu kişilerde de gördüğümüz bir etkidir bu. Kişi, plan yapmaktan hoşlanmaz ve yola çıkarken bir kılavuza danışmaz. '' Hemen ve şimdi'' enerjisi baskındır. 

Yeni Aylardan Nasıl Faydalanabiliriz?

·         Artık ihtiyacımız olmayan her türlü yükten kurtulmak için,

·         Heves gösterdiğimiz konuyu uzun vadede sonuca ulaştırma adına irade geliştirmemiz için, 


· Daha önceden coşku ile başlayarak sonlandır(a)madığınız konuları sonlandırmak için faydalanabiliriz. 

                 



18 Kasım Yeni Ayına Venüs ve Jüpiter eşlik ediyor. Dolayısı ile sevgi kadar sezgiler de ön planda. Derinlikli duygular dönüşüme hazır enerjiler içerisinde. Ancak, dikkat etmemiz gereken bir nokta var bütçemizi iyi yönetmemiz gereken bir süreç. Bir şey satın almadan önce gerçekten ihtiyaç olup olmadığını sorgulamakta fayda var. 

Haritanın, şans noktası ile kavuşan yükselen derecesi, yeni ay niyetleri için olumlu bir enerji doğuruyor. Akrep Burcu'nun derin dönüşümlerini yaşarken kendimiz ve özümüzle ilgili farkındalık ön plana çıkabilir. Yabancı kültürler, felsefe, yüksek eğitim alanlarında bizi destekleyen bu güzel etkinin süresi bir sonraki yeni aya kadar devam edecektir. 9 Aralık itibarı ile yeni ay vaadettiklerini hızla gerçekleştirecek bir destek almaktadır.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...