13 Kasım 2017 Pazartesi

KALA SARPA YOGA VE BİR HASTALIĞIN ANATOMİSİ


Kala Sarpa Yoga: Satürn’e kadar olan gezegenler Ay Düğümlerinin bir tarafında bulunmaktadır. Bu adeta Düğümlerin gezegenleri kıskaca almasıdır. Böyle durumda gezegenlerin etkileri çok yoğundur. Yaşayacağımız her olayda "kadersel kalite" ve "amaç duygusu" vardır. Ay Gökyüzü ’nün en hızlı hareket edeni olması nedeni ile Kala Sarpa’yı bozan ve yeniden başlatandır.

İçinde bulunduğumuz Kasım Ayı’nın 10-25 ‘i arası Gökyüzü’nde KALA SARPA YOGA hâkim olacaktır.

Aşağıda bir hastalığın tetiklemesi ile ilgili süreçte kala sarpa yoga etkisini analiz etmeye çalışacağım;

8 Kasım günü transit Ay Yengeç Burcu’na geçti. Haritasını aşağıda paylaştığım Hocamızın önce Merkür ve sonrada Ay’ının üzerinden geçti. Gökyüzündeki Kuzey Ay Düğümü’nün üzerinden geçerek 11 Kasım Cumartesi günü saat 01.00’da Kala Sarpa Yoga’yı başlattı.
Bir gezegenin, suyun son derecelerinden çıkarak, ateşin ilk derecelerinde bulunması durumuna Gandanta denir. Ay Yengeç’ten Aslan Burcu’na geçmiştir. Yıkım ve imha Tanrıçası Nirriti tarafından yönetilen bu bölgenin kişi üzerinde yıkmak konusunda bir farkındalık yaşatması söz konusudur.

Transitleri Anlamak;
Gezegenler, Gökyüzündeki hareketleri sonucunda bizlerin doğum haritasındaki gerek gezegenleri gerekse de hassas noktaları tetikler. Buna Transit deriz. Zorlayıcı ya da kolaylaştırıcı etkileri olabilir. Bundan önemlisi iyi okunmasıdır. İyi okunan bir transit, kişinin hayatında bir üst seviyeden başlayacağı yeni bir döngü için fırsatlar yaratır. Astroloji, sembollerin dilidir astrolog bu dili tercüme edendir. Dilin iskeletini oluşturan ise ‘’ Evren bu transit ile doğum haritası sahibinden ne istiyor?’’ sorusunun yanıtır.
Yukarıda anlattığım şekilde gelişen olayın tercümesi şudur; Evren, haritanın sahibinden kendinde var olan ancak artık bitmesi gereken bir alışkanlığını yıkmasını istemektedir.
Sağlıklı olmayan beslenme şekline, bağımlılıklarına, affedemeyişine  bir yıkım getirmeli yönünü sağlıklı ruh, beden ve zihine getirmelidir ki burada Evrenin O’ndan istediğine cevap verebilmiş olsun.

Sonuç Yerine;
Bir transiti yorumlarken, görüneni değil görünmeyeni fark etmek doğru bir teşhis için ilk adımdır. Zira görünen sığ, görünmeyen derinlerdedir. Doğru Astrolojiyi sorarsanız dostlarım o, sadece sayfamızdadır.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...