13 Kasım 2016 Pazar

14 Kasım Boğa Dolunayı

YEL DEĞİRMENLERİNE KARŞI DON KİŞOT MUYUM?

14 Kasım günü saat 16.51 de 22 derece Boğa Burcu'nda bulunan Ay ve  yine aynı derecede, Akrep Burcu'nda bulunan Güneş'in restleştiği bir süper dolunay yaşayacağız. 1948'den beri görülmeyen ve bir daha 2034 yılında görülecek olan bu yakınlığın, aydınlığın durumu dolunayı özel yapıyor. İkinci özelliği ise 22 derecenin üst üste yaşayacağımız dolunaylar ile tetikleneceğidir. 



Dolunay haritasında Güneş ve Ay'ın yaralı şifacı Chiron ile olumlu açıları var. Gökyüzü, kendimizi şifalandırmamız, niyet ve farkındalık ile dönüşmemiz için eli sırtımızda 'yapabilirsin' diye fısıldayan sesi kulaklarımızda olduğu halde desteğini esirgemiyor. 

Haritada yükselen ve Ay'ın yönetici gezegeni Venüs'ün konumu gelecek ile ilgili yol haritamızı umut ile aydınlatmamıza destek oluyor. Venüs Güneş'in yönetici gezegeni Plüto ile beraber Oğlak Burcu'nda. Plüto MC ile kavuşurken, hırsı azime dönüştürmek sınavlarımızdan olabilir. Ciddi, disiplinli bir ruh halini lehimize çevirmek için  üst üste gelen 22lerin gizemini araştırmak ilk adımdır.  Hermetik  zıt kutupluluk evrensel yasasını  Birlik-Bütünlük yasası ile dengelerken haritanın yoğun toprak elementinden yardım alabiliriz. 

Boğa-Akrep hattının psikolojik astrolojide denk düştüğü tut ve bırak karşıtlıklarını bilinçaltımızı çöpe çeviren korkuları bırakarak, değişimin bilinmez rüzgarını arkamıza alıp özgücümüze tutunmak olarak değerlendirmeliyiz. İnsan ruhunda yaprağını dökmeyen Çınar'ın yüksek erdemli, topluma hizmet etme odağının ateşleneceği bir dönem. 

Ülke haritası ile birlikte incelediğimizde komşu ve müttefik ülkeler ile ilgili haberlerin gündemde olacağını söyleyebiliriz. Sağlık konularında da bazı olumsuz haberler duyabiliriz. Ancak, tedavi başlangıçları için olumlu bir dolunay olduğunu hatırlatmakta fayda var. 
Ticaret konusunda hem geçmiş hem de gelecek açısından tedbirli olmakta ve kişisel harcamalarımız için iki düşünüp bir karar vermekte fayda olan bir dönemdeyiz. 

Deprem, özellikle kara trafiği açısından sıkıntılı haberler duyabiliriz. 
Tansiyon, tiroit ve diş sağlığına önem verilmelidir. Boğaz enfeksiyonları ve ses kısıklığına karşı Adaçayı içilebilir, tütsüsü de ayrıca dolunay gerginliği için şifalıdır. 


Kaderin değişimi niyetin gücü ölçüsündedir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...