18 Kasım 2016 Cuma

18 Kasım Güney Ay Düğümü- Neptün Kavuşumu

Eşsiz bir metrik hesabın içinde, kendi yolumuzu simge ve sembollerle aydınlatmaya çalışıyoruz. Bu çalışmalar sırasında, her bir cümlemiz ışığı yaymak, alamayanlara uzatmak, almamakta direnenlere bile derin bir bilgelikle bakabilmek gibi erdemleri de taşımaya özen gösteriyoruz.
Astroloji, her şeyden önce bunu işaret ediyor. Bir doğum haritasına bakarken, katman katman anlamak farkındalığı yükseltirken iç görü ile birlikte ego ile baş etmede derine kazdırıyor. Bu da hem bizim hem de tüm insanlığın anlık durumundan uzun vadede geleceğine kadar geniş bir yelpazeyi anlamamıza yardımcı oluyor.
                       
                              


Gökyüzü, derine kazıp, yukarı dikerken gözümüzü bizlere 18 Kasım itibarı ile bir kavuşum vasıtası ile arınma şansı daha veriyor.

Neptün Güney Ay Düğümü ile Balık Burcu'nun 9. derecesinde kavuşum yapıyor. Bu derece Yay'da bulunan savaş yıldızı Antares'te kavuşum yapan Mars ve Satürn enerjilerine kare açı yapıyor.

Bir haritada, Güney Ay Düğümü kavuşumunu tercih etmeyiz. Çünkü, haritanın kaybettiren noktasıdır. Geçmişin ağır naftalin kokulu karmalarını sırtlamış, deneyimli, iyi bilinen ama gidilmek istenmeyen yolların kılavuzudur burası. Neptün ise haritanın tek şifacısıdır.

Kİşisel olarak haritamızda düştüğü ev ve aldığı açılara bir çok farklı noktaya dikkat çekerek, düzeltmemizi işaret eden bu kavuşum genel olarak 'neye ihtiyacım yok ?' diyerek fazlalıklarımızı atmamızı ve o sevgi dolu 'öz' ile bir olmamızı arzu ediyor. Bu seferde atmakta direnirsek daha da zorluları gelecek biliyoruz bu evrensel bir yasa.

Haritada görünenlerin bir başkasına aktarılarak onun yolunu da aydınlatması için katalizör olmak gözleyen kişinin birinci görevlerindendir.

Bir  kumandanı kurtaran at, bir atı kurtaran nal, bir nalı kurtaran çivi olmak için,  her an seçimlerimizle erdemin ipine sıkı sarılıp ülkeyi kurtaracak komutanın irade ve inancına sahip olmamız dileği ile..
Kaderin değişimi niyetin gücü ölçüsündedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...