16 Ocak 2016 Cumartesi

24.01.2016 Dolunayı


YARATTIĞIN MECNUNA BİR TESELLİ VER

24 Ocak 2016  saat 03.46’da Aslan burcunun 3 derecesinde bir dolunay gerçekleşiyor.

Oğlakta Retro yapan Merkür Uranüse kare açı yapıyor.
Başakta Retro olan Jüpiter Chiron’a karşıt.
Uranüs Plüton kare açıdalar.

İfade özgürlüğü konusunda daha geniş kitleler talep eden, ettiğini dillendiren ( belki haykıran) konumda olabilir. Bu konu dürtüsel bir hal alıp ani ve sarsıcı bir şekilde etkisini hissettirebilir. Bu közü, kaos, yığınlar, yıkım anahtar kelimeleri ile sembolleştirebileceğimiz Uranüs ve Plüton karesi alevlendirebilir.



Kişisel olarak;
Parasal konuların, paylaşımların, kazanç ve kayıpların sahnesinde başrolü paylaş(amay)an güneş ve ay
çekiştikçe yatırımlarımız, alacak ve verecek dengemiz, kaynaklarımızda kısıtlanmalarla bizler seyire devam ediyoruz.
Duygusal gerilimler, sarı ışıkta kornaya basanların, hatalı sollayanların doldurduğu şeritler, zaman zaman özgüven ve özdeğerlerimizi  ‘umutsuz’ sorgulama, etrafta ‘solundan kalkan’larda artış ve daha vahimi kendimizin de aynı taraftan kalkması gibi görüntüleri, duyguları arttıracak bir süreç.
Gökyüzü, kendinde olanı yeryüzüne taşıyadursun, farkındalığı yükseldikçe uykudan uyanıp göz ovuşturanlarda, yüzünü yıkayıp gözünü dört açanlarda,  kısacası bu dalgalarla dans edenlerde restleşmeler anlayışa, dibe vuran özgüvenlerde yükselişe, solundan kalkanlara zerafetle aynalık edişe dönüşecek.

Kaderin değişimi niyetin gücü ölçüsündedir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...