10 Ocak 2016 Pazar

10.01.2016 Yeni Ay Yorumum


Neler oluyor hayatta? Bir de şu rüya gerçek olsa…

Yılın ilk  yeni ayı  10.01.2016 ‘da saat: 03.30’da 19 derece oğlak burcunda gerçekleşiyor. Zodyağın 2.evinde gerçekleşecek olan bu yeni ay, bir yanında Retro Merkür, diğer yanında Plüto ile aynı burçta seyir halinde. Kaynaklar, kazançlar, servet konularının evi 2.ev. Dünyasal astrolojide maliye bakanlığı, devlet gelirleri, para piyasaları gibi konuları içinde barındırıyor. Ev boğa evi, yönetici gezegeni ise Venüs. Tepe noktasında ise koyu bir hizmet vurgusu  ile başak burcu var. Haritada toprak elementi fazla iken, su sıfır değerinde.


Jüpiter Başakta Retro.
Yay burcunda Satürn ve Venüs kavuşumda.
Ay, Plüto ve  Güneş Uranüs ile kare açı yapıyor.
Mars Uranüs üçgeni var.



Eskiden kalanlar, aşklar, arkadaşlar, işler kapınızı çalabilir, zamanınızı bükerek helalleşmediğiniz konularla bu dünyadaki işinizi bitirmeniz için bir şans daha çıkarabilir karşınıza. Şans olduğunu anlayanların bunu değerlendireceğini yazmama gerek yok sanırım.
Yeni aydan hemen önce, yılbaşında hayatın muhasebesini yapanlar, ihmal ettiği konularda, göz ardı, kulak arkası ettiklerinde, bilinçli bir öne atılma, karar alma ve uygulama cesareti gösterenlerde mayıs sonrasını bekleyecek gücü olanlarda, güzel ödüller var. ‘Hayat kısa, kuşlar uçuyor’ kabul…Ancak rüyanın gerçek olmasına az kaldı, sabır.




Kaderin değişimi niyetin gücü ölçüsündedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...