1 Ocak 2020 Çarşamba

10 OCAK 2020 AY TUTULMASI

Ay Tutulması Anlamı

Ay tutulması, Ay ve Güneş karşıtlığını yani dolunay fazında olur. Ancak bu dolunay ay düğümlerine yakın olduğu için, tutulma olarak adlandırılır ve  etkisi çok güçlüdür.  
Ay'ın yüceldiği su grubu doğasındaki burçta yaşayacağımız Ocak tutulması,evinizi, ailenizi ve yakın çevrenizi daha  keskin bir odak haline getirir. 

İşinizin yoğunluğu ile aileniziin ilginize ihtiyaç duyduğu zaman arasında kıyasıya bir rekabet yaşanır. Bunun gerilimi içinde kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz.


Duyguların ve içgüdülerin ay nitelikleri, ay tutulması ile zirveye ulaşır. Bu nedenle, ilişki zorluklarını aşmak için artan duygusal gücünüzü ve sezginizi kullanın. Bilinçaltı farkındalığı kişisel ilişkilerinize tarafsız ve dengeli bir bakış sağlar. Herhangi bir ilişki dinamiği veya uyumsuzluğa neden olan olumsuz duygular açıkça göreceksiniz.

16 Temmuz 2019'da neler yaşadığınızı size tekrar hatırlatacak günler geliyor. Güzel yanı şu; bu sürenin  duygusal bagajını temizleyerek duygularınızın sıfırlanmasını deneyimleyebilirsiniz. Unutmayın altın kural; bilinçaltınızın farkına varmak. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ERTELEME ALIŞKANLIĞINDAN ARINMA

  ERTELEME NEDİR? Erteleme en kısa tanımı ile bugünün işini yarına bırakma alışkanlığıdır.  Her ertelenen konu zihninizde kaygı, stress ve ö...