24 Aralık 2019 Salı

26 ARALIK 2019 GÜNEŞ TUTULMASI



26.12.2019 günü saat 08.12'de Oğlak Burcu'nda Güneş Tutulması yaşayacağız. Satürn , Güneş Tutulması'nın yanı sıra Oğlak'taki tüm gezegen birikimini de yönetecektir.

Bu gezegenler;
Güneş, Ay, Jüpiter, Satürn ve Pluto'dur.


Satürn aynı zamanda tutulma anının diğer noktalarını bir araya getirir ve bir dizi orta nokta üzerinde olur . Örneğin, Güneş-Ay ile Venüs arasındaki pozisyonu tam olarak bulursanız, Satürn'ü tam olarak orada bulabilirsiniz (0:00 orb!). . Satürn ayrıca Venüs-Jüpiter orta noktasında ve ayrıca Mars-Neptün orta noktasında oturur .


Böylece, tutulma haritasındaki oklar Satürn'e dönüyor ve bu da birleştirici bir güç haline geliyor. Hayata dair hedeflerinizin tezahür etmesini istiyorsanız, neye benzemesi gerektiği konusunda net ve öz bir tanım ve bunu gerçekleştirmek için sağlam bir plan tasarlamanız gerekir.


Satürn ve Plüton aynı zamanda Mars ve Neptün'e (60 °) lik açı yapmaktadır. Bu da ağır Satürn-Plüton enerjisini harekete geçirmeye ve hafifletmeye yardımcı olmalıdır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ERTELEME ALIŞKANLIĞINDAN ARINMA

  ERTELEME NEDİR? Erteleme en kısa tanımı ile bugünün işini yarına bırakma alışkanlığıdır.  Her ertelenen konu zihninizde kaygı, stress ve ö...