12 Ekim 2019 Cumartesi

2019 KOÇ DOLUNAYI - 3

Bu arada, Jüpiter  havayı hafifletmeye kararlı. Kendi  burcu olan Yay'da bulunan Jüpiter, ufuktaki kara bulutların ötesinde güzel bir mavi gökyüzü olduğunu biliyor. Sadece ona doğru ilerlemeye devam etmelisin. Neptün ile kare enerjisini artık arkasında bıraktı. 

Öyleyse partiye hazır ol!
 Şenliklerin teması, Güneş ile Ay ve Majestelerinin Görkemsizliği arasındaki Kama yönü düzeninden alınmıştır. Tıpkı T-karesi gibi, bu Kama da kırılgan ve dolayısıyla öne çıkıyor. Yay burcundaki Jüpiter tam olarak Koç burcundaki ay trine ve Terazi burcundaki güneşi düzene sokuyor. Yani, tüm bu ciddi T-kare stresi arasında, Jüpiter ;Böylece, Satürn ve Pluto Oğlak'taki yan odada, Güneş ve Ay'la savaştığı sırada şişirip, nefes alırken, Jüpiter Yay'a bir parti veriyor.
 Koç'un Dolunay'ın iyimser, vizyon sahibi, ilham verici tarafını ortaya çıkaracağından emin. Satürn ve Pluto'nun karesini aldığı Koç Ayı aşırı bir yük hissettiğinde, Jüpiter bizi harekete geçirmek için oradadır.
ENDİŞE YERİNE HUZUR
NEŞE
MUTLULUK şarkısını söylüyor. 
Jüpiter'in 20 derece Yay Burcu'ndaki durumu bu gergin ve sert  hem enerjileri DENGELEMEK için bir şans.
 Henüz güzel bir manzara göremiyor musun? Tırmanmaya devam et. Evet, oraya ulaşmak için disiplin, mücadele, cesaret ve zorlu bir iş olacak, ancak manzara muhteşem!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ERTELEME ALIŞKANLIĞINDAN ARINMA

  ERTELEME NEDİR? Erteleme en kısa tanımı ile bugünün işini yarına bırakma alışkanlığıdır.  Her ertelenen konu zihninizde kaygı, stress ve ö...