12 Ekim 2019 Cumartesi

2019 KOÇ DOLUNAYI-2

Koç Dolunayının yöneticisi Mars , aynı zamanda Terazi’de ( yönettiği Koç'un karşısında  zarar görüyor)  bu nedenle serbest ve kendiliğinden hareket etme arzusu, diğerlerine karşı hassas olma gereği tarafından ihtiyaç ve duyguları durduruluyor . Dolunayın diğer tarafındaki Güneş ise Terazi Burcu'nda. Yöneticisi Venüs ise Akrep'te. 

İyi haber şu ki, Venüs ve Mars, Karşılıklı Ağırlamada.
şu anda içinde bulundukları burcun  nasıl yönlendirileceğine dair cesaret ve önerilerde bulunabilirler .
Yani, bu dolunay haritasında çok fazla mücadele var. Plüton ve Satürn Dolunay eksenini kareler. Güneş Terazi'de düşümde. Ve Güneş ve Ay'ın iki elden geçiricisi (hükümdarı) zarar görmekteler...
Zarar görmüş gezegenlerin meselesi, halsiz, dirençli, etkisiz veya beceriksiz olmaları olabilir, fakat aynı zamanda büyük bir güç kaynağı da olabilir. Birçok ünlü ve başarılı insan, zayıf gezegenlerle doğar. Eksikliklerini telafi etmek için zor enerjiyle mücadele ederken, o gezegenin enerjisinde daha usta ve yetenekli olursun. Anahtar, onunla yaratıcı bir şekilde çalışmaya devam etmek, dezavantajları avantajlara dönüştürmektir.
OLAYA BİRDE BU AÇIDAN BAKACAK OLURSAK 
Yani Mars , kadife eldiven içinde ise bu iyi bir şey olabilir. Terazi burcundaki Mars, yalnızca tek taraflı bir zafer için değil, bir kazan-kazan sonucu için daha fazla mücadele edebiliyor.
Tahriş kama desen
Tutkulu Akrep'teki Venüs , zaman zaman aşırı uyumlu, uygun veya "iyi" olma eğilimini azaltarak, gerektiğinde iddialı, gelecek ve hatta biraz DİKKATLİ, SIR KÜPÜ olmak açısından yollar bulması gerektiği için pozitif olabilir. 
Akrep'teki Venüs, herhangi bir iş birliğinin  kendi çıkarlarını hesaba katacağından emin olacak ve başkalarının iyiliği için kendi çıkarlarını gözardı etmeyecek. 
Ve Uranüs, ikisine de fazla rahat olmama, şikayet etmeme veya esnek olmamalarını tavsiye eder.
 Uranüs, Venüs’e (180 °) karşı çıkıyor ve bize, Venüs’ün zindeliğinin ve kendini korumanın bile, o andaki organik doğa ile temasımızı kaybedersek sorumluluk alabileceğini hatırlatıyor. Ve Uranüs, quincunx Mars'tır (150 °). Bu, Mars'ın barışçıl bir denge kurmaya çalışmasının sürekli olarak ayarlanması ve durumdaki ince değişikliklere adapte edilmesi gerekebileceği anlamına gelir. Plan uygularken esnek kalabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ERTELEME ALIŞKANLIĞINDAN ARINMA

  ERTELEME NEDİR? Erteleme en kısa tanımı ile bugünün işini yarına bırakma alışkanlığıdır.  Her ertelenen konu zihninizde kaygı, stress ve ö...