10 Ağustos 2018 Cuma

11 Ağustos Güneş Tutulması

11 Ağustos 2018 günü Ankara saati ile 12.57'de bir Güneş Tutulması yaşayacağız. Güneş Tutulmaları Yeni Aydır.

Yeni aylar, yeni başlangıçların eskiden yeniye geçişin habercisidirler.

Bu tutulma bizleri en çok yeniliğe karşı DİRENÇ gösteren, sabit noktalarımız konusunda değiştirmek istiyor. Tutulma haritasında sabit burçlar ekseni ve yine bu nitelikteki burçlarda yer alan Merkür, Uranüs, Mars'ın geri harekette olduğu için süreç yorucu hissedilecek. Çünkü içimizde hemen ve şimdiye yönelik karmik kodların değişimi söz konusu. Beklemek ve sabıra doğru evrilmeli, hemen ve şimdide kalmak için gösterdiğimiz dirençten vazgeçmeliyiz.

Bireysel olarak haritalara göre farklı etkenler gösterecek olan tutulmada , küresel olarak en çok iş ve finans çevreleri ile ilgili konular gündemde olacak.

Yükselen KOÇlar :  Hayatınızda bir çok konuda öne atılırken tereddüt etmeyen tavrınız bu tutulma ile birlikte kariyer konusunda bir değişiklik olabilir. Aynı zamanda evlilik ve ikili ortaklıklar konusunda da bir atılım yapmanız mümkün.

Yükselen BOĞAlar:  İstikrar ve huzur arayışında olan ruhunuz dışınızda gelişen çalkantılı zamanlar sürecinde limandan ayrılmak istemeyen bir gemi gibi davranmakta.Ancak tutulma, harekete geçmeniz karar almanız ve bu kararları uygulamaya geçirmeniz için direnç oluşturan noktalarınızı tetikleyerek adeta itici bir güç olacak.

Yükselen İKİZLER: Sizin için tutulmanın ana hattı iletişim olacak. En sevdiğiniz bir dersin sınavına girmiş gibisiniz. Kendinizden eminsiniz. Sosyal çevreniz üzerinde etkili olacak göksel olay sizin için yeni bir çevreyi yaratırken buradan edindiğiniz bir arkadaş ile hayatınızı paylaşma kararı aldırabilir.

Yükselen YENGEÇler: Kendinize ne kadar güvendiğiniz, kendi değerinizin ne kadar farkında olduğunuz ile ilgili olarak farkındalığınızın artacağı bir tutulma etkisindesiniz. Adeta olaylara bakış açınız değişecek. Sizin için bugüne kadar fark edemediğiniz ne kadar çok güzel yanlarınız olduğunu fark etme zamanları.

Yükselen ASLANlar: Aile konusunda uzun zamandır atıl durumda kalan konuları ele almaya fırsatınız olacak. İş ile ilgili konularda beklediğiniz ani haberlerin size gelmesi mümkün. Bir değişiklik aşamasındaysanız Eylül'ün geçmesini bekleyin.

Yükselen BAŞAKlar: Yeniliğe kendinizden başlayarak son derece örnek adımlar atmanız mümkün. Çevrenize ilham kaynağı olacağınız bu tutulma ile sizin için bazı kendinizi engelleyici kısıtlamaları rafa kaldırma zamanı. Bu yapacağınız yenilikler kalıcı olacağı için özenli davranmakta fayda var.

Yükselen TERAZİler: Bir süredir yaşadığı mekanı bağımsızlaştırma fikri olan Terazi burçları için eyleme geçme fırsatı sunacak bu tutulma. Sizin için eğer başkalarının parasından faydalanma söz konusu ise şanslı bir sürecin başlayacağını da bildiren bir gökyüzü var.

Yükselen AKREPler: İşbirliği, desteklenme ve yardım alma konularındaki ketum tavırlarınız ile ilgili bir tutulma yaşayacaksınız. Bu sürecin sonunda oldukça güzel bir şekilde yeni adımlar atarak işbirliğini geliştirmeniz mümkün.

Yükselen YAYlar: Sizin için bir süredir yoğunluk ve yalnızlık eş anlamlı hale gelmişken gökyüzünün bol retrolu bu tutulması eski çevrenizle kaldığınız yerden yeniden biraraya gelme fırsatları doğuracak.

Yükselen OĞLAKlar: Sizin için iş değişikliği ile ilgili konular gündemdeydı. Bu tutulma ile hala değişiklik istediği halde gerçekleştirmeyen varsa adım atacaklar.

Yükselen KOVAlar: İki yıldır hem duygusal dönüşümler, hem zorlu etkilerle dolu olarak geçirdiğiniz bir süreç var Kovalar. İşte siz bununla ilgili olarak sanki dönüşümlere son bir nokta koyar gibisiniz. Gökyüzü her zaman olduğu gibi risk alma konusunda sınırlarınızı zorlayacak olmakla birlikte cesur adımların karşılığını alacağınızı vurguluyor.

Yükselen BALIKlar: Sizin için Gökyüzünün bu tutulma ile değişen yolları ile ilgili olarak bir miktar gergin yapması söz konusu. Ancak yine de herkese olduğu gibi sizin hayatınıza da farklı açılardan bir sınav olarak giriyor. Farkındalığınızı kendi içinize yöneltmenizde fayda var.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ERTELEME ALIŞKANLIĞINDAN ARINMA

  ERTELEME NEDİR? Erteleme en kısa tanımı ile bugünün işini yarına bırakma alışkanlığıdır.  Her ertelenen konu zihninizde kaygı, stress ve ö...