20 Temmuz 2018 Cuma

27 TEMMUZ AY TUTULMASI





27 Temmuz günü İstanbul saatine göre 23.20’de 4 derece KOVA BURCU’nda bir ay tutulması gerçekleşecek.
Ay Tutulmaları bir DOLUNAY evresidir.

            


Bu bir dolunay tutulmasıdır, bu nedenle çalışmayan projelere yakın mesafeler, sonuna yaklaşan ilişkiler ve mali durumların ele alınmasına ihtiyaç duyulduğundan bir kaos süreci yaşanabilir.
Peki, Beni Ne Bekliyor?
 Tutulmanın etkisi işbirlikçi bir şekilde çalışmakla ilgilidir, bu yüzden aslan – kova hattı enerjilerini iyi tanımak gerekmektedir. Tutulma yöneticilerinin birbirlerine yapmış olduğu 150 derecelik açı endişe duygusunu körüklemektedir
Kova enerjisi değişmeyi çok sever, bu yüzden önce topraklandığınızdan emin olmanız gerekmektedir.  Aynı zamanda gerileyen Merkür ‘e bağlı olarak, karışıklığın açık olabileceği düşünülürse, düşünmeksizin, iletişime geçmemek gerektiğini hatırlatmakta fayda var.
İstek – arzu – ihtiyaç konularında alacağımız kararlardan önce kafalarımızın net olması gerekmektedir. Sorumluluk alanlarımızın sınırı çizileceği için bunu baştan biz yapalım. Gökyüzü ’ne yardımcı olalım.  Bireysel olarak sağlam iradeye sahip, olgun kişiler bu tutulmanın işbirlikçileridir.
Uzun zamandır istikrar, azim ve çalışma ile inşa ettiğiniz bir hayatınız varsa kaotik ortama rağmen gemiyi yüzdüren kaptan misali olabilirsiniz.
Restleşme enerjisinin çift etkili olacağı süreçte temkin, iki susup bir dinlemek önemli iken. Tutulma yöneticisi Satürn’ün işaret ettiği havlu atmadan, yorulmadan hazırlanma, inşa etmeyi ve yenilgiyi kabul etmemeyi benimsemeliyiz.

Herkesin doğum haritası kendine özel eşsiz ve biriciktir. Ancak genel olarak yükselen burçlara göre yorumlamak gerekirse;

Yükselen KOÇ: Tutulma sizin çocuklar ve yaratıcılık alanınız ve büyük hayallerinizin arasında bir gerilime neden olmuş olabilir. Dolayısı ile bu konularda sosyal çevrenizden beklediğiniz destek gecikiyor olabilir. Flörtünüz varsa aranızda bir gerilim olabilir. Geçmişten gelen ve sizi harekete geçmekten alıkoyan kimi inatçı noktalarınızı gösterme gayretinde bir dolunay yaşayacaksınız.

Yükselen BOĞALAR: Ev, aile, aidiyet ile iş ve kariyer konularında bir çekişme olması mümkün. Burcunuzda bulunan Uranüs, ani bir etki verir. Siz, ani bir şekilde sonuçlanacak olay yaşarsanız büyük planda ya da uzun vadede sizin hayrınıza olacağını unutmamalısınız. Risk almaktan kaçınmayın diyen Gökyüzü, aksini yapan Boğalara zorla sözünü geçirtecek.

Yükselen İKİZLER: Kendinizi derinleştirmekten çekindiğiniz, ayak direttiğiniz hangi özellikleriniz var? Belki gerekli olan bir yeni eğitim? Ya da eskiden kalan bir projeyi sonlandırmak. Bunun için önemli bir destek var. Yol ayrımındasınız. Hangi yönü seçeceğinize kara vermeden önce – ki bu sizin için kolay değil- mutlaka kolayına değil risk alarak dahi olsa uzun vadeli ve istikrar verici olmasını tercih etmelisiniz.

Yükselen YENGEÇLER: Krediler, vergi ve sigorta ile ilgili pürüz kalmadığından emin olmalısınız. Siz, bu tutulmada bütçe planınızı yaparken Gökyüzü enerjisine uygun bir risk almaya çalışabilirsiniz ancak uzman desteği ile bu kararı almanızda fayda var. Evli olan yengeçler için güç desteği vadeden tutulma enerjileri, bu vaadi gerçekleştirmek için sizin tüm hassasiyetinize rağmen dönüşüm enerjileri ile bir olmanızı beklemektedir.

Yükselen ASLANLAR: Hayatınızda işinize yaramayan, size yük gelen neler var? Bu fazla kilodan istismar edildiğiniz herhangi bir alana kadar değişebilir. İlk başta sizin için güvenli olan bu ortamlardan sıyrılmak biraz ürkütücü gelse bile gelecekte sizin için ne kadar olumlu olduğunu deneyimleyecek olan siz olacaksınız. Yaralı şifacı Chiron size yara bandı olmak için bekliyor. Şifayı kabul edin.

Yükselen BAŞAKLAR:Burcunuzda bulunan Venüs gezegeni aşk ve sevgi ile ilgili olduğu gibi öz değeriniz ile ilgili de sizi cesaretlendirirken büyük değişim gezegeni Plüton’dan destek almakta. Bu tutulma sizin gündelik çalışma hayatınız ve kendinizden bile sakladığınız kimi yönleriniz arasında gerçekleşirken, yol değişikliğine gideceğinizin altını çiziyor.

Yükselen TERAZİLER: Tutulma çocuklar ve hobileriniz ile sosyal çevreniz arasında bir enerji değişimini tetiklerken, bütçe kontrolü açısından bir şans sunmakta. Evli olan Terazilerin, ilişkilerine gelecek olan şifa desteği verirken, sağlık kontrolleri için gerekli önlemleri almanız gerektiğini söylemektedir.

Yükselen AKREPLER: Küllerinizden doğmaya alışkın olduğunuz için bu tutulma ile yaşayacağınız restleşmenin etkileri daha hafif kalacaktır diye tahmin ediyorum. Jüpiter ileri hareketine başladığı için sizin burcunuzdan desteğini verirken Neptün’den de diğer bir destek eli uzanıyor size. Bu sefer bir kartal gibi yüksekten uçmayı tercih eden tüm akreplere, gerek kökleri gerekse işleri arasındaki sürtüşmeler süreci iyi yönetilebilecek olarak görünüyor.

Yükselen YAYLAR: Tutulma sizin için derin ve yüzeysel alanlarda bir içsel gerilime neden olabilir. Derinliklere doğru uzanmanıza destek olacak kişi ya da kişiler size yabancı olmayan bir komşu, genç akraba veya kardeşleriniz olabilir. Hayatınızda ertelediğiniz bir eğitim kararını yeniden almadan önce tutulmanın geçmesini bekleyin.

Yükselen OĞLAKLAR: Tutulma yöneticisi sizin burcunuzda. Burada geri harekette olması sizin için içe dönmeyi zorlayıcı bir etkiye neden olmuş olabilir. Ancak, içsel olarak kendinizi kontrol etmeniz için tarafsız bir gözle bakmayı bilmeniz gerekebilir. Gökyüzünün elektrik yüklü Uranüs’ü size desteğe hazır. Çıkış yolu yaratıcılığınızı kullanmanıza bağlı olarak açılacak.

Yükselen KOVALAR: Eğer doğum haritanızda 4 derece sabit burçta bir gezegen varsa etkisi daha da yoğun hissedilecek olan bir tutulmanın başrolündesiniz. Aile, ebeveynler ve kökleriniz ile ilgili olarak affetme, özgürleşme çalışmalarına derin bir inançla başlamak için uygun zamanlar. Burada bloke olan duygular sizin zaten dümensiz bir gemi sallanan tutulma enerjinizde dümeni de elinizden alabilir.

Yükselen BALIKLAR: Tutulma kendinizi aşma, azat olma ve günlük hayatının rutinine bağlanıp kalma arasında bir gerilime yol açıyor olabilir. Burcunuzda bulunan büyük şifacı Neptün’ün ilahi koruma olan Jüpiter ile yaptığı uyumlu bir enerji var. Bu güzel enerjiden faydalanmaya çalışın. Net karar vermek ne istediğinizden ya da ne istemediğinizden emin olmakla başlar. İsteklerinize yoğunlaşmanızı öneriyor Gökyüzü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ERTELEME ALIŞKANLIĞINDAN ARINMA

  ERTELEME NEDİR? Erteleme en kısa tanımı ile bugünün işini yarına bırakma alışkanlığıdır.  Her ertelenen konu zihninizde kaygı, stress ve ö...