17 Haziran 2018 Pazar

MARS - KETU KAVUŞUMU ETKİLERİ


Değerli Astrolojiseverler,
Bu yazımda Vedik Astrolojisi’ne göre değerlendirme yapacağım için öncelikle haritasını bu sisteme göre çıkarmamış takipçilerim için link vererek başlamayı uygun gördüm.
https://astrology.barishh.com/
Bu ve benzeri bir siteden ücretsiz doğum haritanızı çıkarmanız mümkündür. Haritanızı çıkardıktan sonra benim öneri ya da tavsiyelerimin kapsama alanında olup olmadığınızı netleştirebilirsiniz.
Lütfen geriye dönük yazılara göz atmayı unutmayın. Çünkü etkisi geçerli derece ve burçlar ile ilgili bilgilendirmeler içermektedir.
Haziran ayı ile birlikte başlayan bir akıntıdayız ve bu Eylül’e kadar kökleri uzayan bir süreç.
https://ozlemmertler.blogspot.com/…/haziran-ayi-mars-ketu-k… linkinde Mars ve Güney Ay Düğümü kavuşumunun her iki yılda bir yaşanmasına rağmen 2018 yılında her zamankinden daha etkili olduğuna değinmiştim. Bu etkinin dozunu arttıran şey Mars’ın 26 Haziran ile 27 Ağustos arasında geri hareket etmesi. İşte bu geri hareketten dolayıdır ki Mars ile Güney Ay Düğümü Kova Burcu’nda 3 kez kavuşuyorlar.
Sideral Zodyak'a göre;
14.06.2018 günü saat 02.41 de 14 derece 06 dakika OĞLAK Burcu'nda
18.07.2018 günü saat 9.41 de 12 derece 15 dakika OĞLAK Burcu'nda
22.09.2018 günü saat 11.41'de 8 derece 46 dakika OĞLAK Burcu'nda
Haritasını bilenler ya da verdiğim link üzerinden elde edenler belirtilen tarihlerde kırmızı ile altını çizdiğim derecelerde gezegen yerleşimi olup olmadığını kontrol edebilirler.
PEKİ BU ETKİ NASIL BİR ETKİ?
Bunu anlatabilmek için hem Güney Ay Düğümü’nü hem Mars’ın enerjisini derinden kavramak gerekmektedir. Bir sonraki yazımı bu eksen etrafında kaleme alacağım.
ÖZELLİKLE DİKKAT EDECEKLER KİMLER?
Herkesin dikkat etmesi ve enerjiyi tanıyarak uyumlu akması gerekmektedir.
Ancak yoğun etki alacaklar;
8, 12 ve 14 derecede gezegen yerleşimleri bulunanlar
Mars’ın yönetiminde olan KOÇ ve AKREP BURCU ile kavuşumda bulundukları OĞLAK Burcu’nda AY’ı bulunanlar ya da Yükselen Burcu Koç, Akrep ve Oğlak olanlar.
BENİM ÖNERİLERİM:
Aşağıda yazacaklarım herkes için geçerlidir. Ancak direkt etki alacaklar rutin kontrol yaparak kontağı çevirmeden önce bir kezde kaportaya yavaşça vurarak kedi olup olmadığını kontrol etmeliler.
AY BURCU ya da YÜKSELENİ KOÇ olanlar;
İçsel olarak bulundukları yer, bulundukları ruhsal durum, edindikleri alışkanlıklar dahil kısaca her şeyi DEĞİŞTİRME isteği ile dolu olabilirler.
Oysa, insan ruhunu bir parça farkındalıkla doyurmak mümkündür. Evin en sevilen yeri, aniden rüzgarla burnuna geliveren en taze çiçek kokusu şükür için doyum için yeterli olabilir. Bu yaz için beklentileri bunca zamandır üstünden atladığınız bu tip ince detaylar ile geçirebilirsiniz. Yıllardır ne kadar çok şeyi sıradan sanıp burnunuzun dibine kadar gelen mucizeyi yok saydığınıza şaşıracaksınız.
22 Eylül sonrası DEĞİŞİM konusunda ısrarlı iseniz adım atmanız için uygun zamanlar olacaktır.
AY BURCU ya da YÜKSELENİ AKREP olanlar;
Neo-Vedik Astrolojisi’nde hem Mars hem de Güney Ay Düğümü Akrep Burcu’nu yönetir. Düşünün ki, iki yönetici kısacık bir yaz gecesi rüyasında 3 kez kavuşacaklar. Sizlere şimdiden kolaylıklar diliyorum.
Hayatınız ile ilgili bir enerji yüklenmesi yaşayacaksınız. Her iki yöneticinizde sizin birden bir çok konuda harekete geçmenizi tetikleyebilir. Örneğin, diyet, kardiyo, yabancı dil konusunu çözme, gardrop oluşturma, aile büyüklerini ziyaret ve aynı zamanda dikiş dikmeyi öğrenme gibi her rengin her tonunu hayatınıza dahil ederken tek bir konuyu mercek altına alın yani ODAKLANIN.
Odak ve iki uçtaki her konuyu DENGEde tutabilme sınavınızda sorular bilmediğiniz yerden gelirse bir bilene danışmayı ihmal etmeyin. Sınavı atlatanlar için yeni eğitim-öğretim yılı 22 Eylül’de rektörün açılış konuşması ile başlıyor.
AY BURCU ya da YÜKSELENİ OĞLAK olanlar;
Sizin Burcu’nuz Mars ve Güney Ay Düğümü’nün kavuşumlarına 3 kez ev sahipliği yaparken Yay Burcu’nda bulunan yönetici gezegeniniz 12.evdedir.
Harekete geçmek, organize olmak ve düzenlemek için büyük bir enerji hissediyor olabilirsiniz. Ancak, bu enerji sürekli vites düşüren bir sürücü karşısında size bıkkınlık, fiziksel ve ruhsal yorgunluk hatta yolculuğu bitirme isteği verebilir. O anda arabadan inmeyin, yolu daha keyifli hale getirecek olan ve ruha iyi gelen müzikler dinleyin.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...