12 Haziran 2018 Salı

HAZİRAN AYI MARS KETU KAVUSUMU


Değerli Astrolojiseverler,
Vedik Astrolojisi’ne göre;

2.5.2018 günü MARS Oğlak Burcu'na geçti. Her burçta ortalama 6 hafta kalan hareket enerjisi Mars, liderliğin, hükümetin, askeriyenin temsil edildiği ve yücelimde olduğu Oğlak Burcu'nda bu yıl 6 ay kalarak  6.11.2018 günü Kova Burcu'na geçecek.
Mars, sadece cinsel bir enerji gibi özetlenir ancak ölürken olduğu gibi doğarken, yemek yerken ya da adım atarken ihtiyaç duyduğumuz bir enerjidir. Bir burçta bu kadar uzun kaldığı zaman enerji her zamankinden farklı olarak akar.
Üstüne üstlük MARS sadece geri harekette bulunmakla kalmıyor, Güney Ay Düğümü ile kavuşuyor, Yengeç Burcu’nda Kuzey Ay Düğümü ile kavuşumda olan Venüs ile karşıt açı yaparak Koç Burcu’ndaki Uranüs ve Terazi Burcu’ndaki Jüpiter ile öncü burçlarda kardinal haç kalıbı yaratıyor. Gökyüzü adeta DÖNÜM NOKTASI'nda. 

Şimdi biraz daha açalım;

14.06.2018 günü Mars geçmişten getirdiğimiz iyi ya da iyi olmayan ancak bohçamızı oluşturan, ektiğimizi biçtiğimizi anlatan  karmayı işaret eden Güney Ay Düğümü ile 14 derece Oğlak Burcu'nda kavuşacak. Oğlak, tezekli bir tarladır. Eline diken batar, ayağına taş değer. Zirvenin, kariyerin, iş dünyasının taşları bu tarlanın kerpici ile örülüdür.
Tarih, geçmişe bakarak kavranır. Bir önceki Mars ve Güney Ay Düğümü Oğlak'ta ne zaman buluştu?
4.12.1999 günü 12 derece Oğlak Burcu'nda Mars ve Güney Ay Düğümü kavuştukları zaman Dünya borsası tüm zamanların REKOR düzeyinde bir yükselişe geçmişti. 18,5 yıl sonra tarih tekerrürden ibaret midir? Bunu bilemeyiz, bu sefer hem geri hareket söz konusudur hem de nesil gezegenleri farklı burçlardadır.

20.06.2018 günü Yengeç Burcu’nda Venüs ve Kuzey Ay Düğümü kavuşum yapacaklar. Dişil enerjinin gelişim göstererek güçleneceği, güçlü kadın imajının konuşulacağı zamanlardayız. Sideral Zodyak’a göre öncü burçlarda 13-15 derecede gezegen yerleşimi olanların direkt etki alacağı zamanlar.

BİNLERCE YIL SONRA BENZER BİR GÖRÜNÜM


İkizler Burcu’nda bulunan Merkür,  23.06’da Yay Burcu’ndaki Satürn, 26.06’da Plüton ile karşıt açı yapacak . Mayıs ayında Jüpiter ile yaptığı karşıt görünümün akabinde üst düzey bilginin, uluslararası kültürün ve ufuk genişlemesinin yanı sıra,  seyahatler, hava yolu şirketleri ile ilgili gelişmeler gündemi meşgul edebilir. Bu iki gezegenin doğası gereği seferlerin ertelenmesi, rötarların artması kadar komplo olasılığı da gündemdedir. Merkür’ün kendi yönettiği İkizler Burcu’nda, Satürn ve Plüto’nun Yay Burcu’nda olduğu bir konum bundan bin yıl kadar önce gerçekleşmişti.

MARS KAVUŞUM GÜNEY AY DÜĞÜMÜ EŞİTTİR TERÖRİZM


14 Haziran günü 14 derece Oğlak’ta kavuşan Mars ve Güney Ay Düğümü’ne karşı görünümde bulunan Venüs ve Kuzey Ay Düğümü var. Neptün ve Jüpiter arasındaki 5/9’luk  akıcı enerji buraya manyetik sinyal gönderiyor.  Bu görünüm, dini ve ruhsal örgütlerden gelen ÖNLENEMEZ enerjinin terör yangınına körükle gidileceğini gösteriyor. Komplo ve suikastler Dünya çapında artacağı, sağlık konularında teşhis ve tedavinin genetik testlerle boyut değiştirerek gündemde olacağı, teknolojik gelişimin kuantum seviyesinde olacağı, borsada hareketlilik ve ekonomide kripto paralara geçişin sancıları ile eski üretim ve tüketim biçimlerinde direnenlerin zorlanacağı küresel etkili zamanlar.

 SONUÇ YERİNE;
Oğlak'ta yücelen Mars'ın Yengeç Burcu'nda düşük olduğunu düşünen ve oluşumundan bu yana tüm kainatın enerjilerini katı ve vazgeçilmez bir mutlaklıkla kategorize eden tüm meslektaşlarıma rağmen 23.06.2019'da Mars'ın Yengeç Burcu'na geçmesi ile suların durulacağını, tüm bu kaostan huzura doğru yol alınacağını düşünüyorum.
Tüm insanlığın ve ülkemizin en yüksek hayrına olmasını dilerim.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...