5 Mayıs 2018 Cumartesi

2018 Mayıs- Ağustos Ayları Astrolojik Değerlendirmesi

Değerli Astrolojiseverler,
Vedik Astrolojisi'ne göre;
2.5.2018 günü MARS Oğlak Burcu'na geçti. Her burçta ortalama 6 hafta kalan hareket enerjisi Mars, liderliğin, hükümetin, askeriyenin temsil edildiği ve yücelimde olduğu Oğlak Burcu'nda bu yıl 6 ay kalacak. ( 6.11.2018 günü Kova Burcu'na geçecek)
Mars, sadece cinsel bir enerji gibi özetlenir ancak ölürken olduğu gibi doğarkende, yemek yerken ya da adım atarken ihtiyaç duyduğumuz bir enerjidir. Bir burçta bu kadar uzun kaldığı zaman enerji her zamankinden farklı olarak akar.
Üstüne üstlük MARS sadece geri harekette bulunmakla kalmıyor.Gökyüzü adeta DÖNÜM NOKTASI'nda. Şimdi biraz daha açalım;
13.06.2018 günü Mars geçmişten getirdiğimiz iyi ya da iyi olmayan ancak bohçamızı oluşturan, ektiğimizi biçtiğimizi anlatan  karmayı işaret eden Güney Ay Düğümü ile 14 derece Oğlak Burcu'nda kavuşacak. Oğlak, tezekli bir tarladır. Eline diken batar, ayağına taş değer. Zirvenin, kariyerin, iş dünyasının taşları bu tarlanın kerpici ile örülüdür.
Tarih, geçmişe bakarak kavranır. Bir önceki Mars ve Güney Ay Düğümü Oğlak'ta ne zaman buluştu?
4.12.1999 günü 12 derece Oğlak Burcu'nda Mars ve Güney Ay Düğümü kavuştukları zaman Dünya borsası tüm zamanların REKOR düzeyinde bir yükselişe geçmişti. 18,5 yıl sonra tarih tekerrürden ibaret midir? Bunu bilemeyiz, bu sefer hem geri hareket söz konusudur hem de nesil gezegenleri farklı burçlardadır.
Değerli Astroljiseverler,
Süreci gözlemleyeceğiz.... Biz astrologlar, genel kanının aksine FALCI DEĞİLİZ. Zamanın kalitesi ile ilgili uyarılarda bulunuruz. Yukarda vermiş olduğum tarih aralıkları çeşitli görünümler ile TETİKLENECEKTİR.
Değerli Astroloji severler, seçimleriniz belirleyecek safınızı, kararlarınız değiştirecek bu karşı konulmaz zamanın tadını.... 
13.05 günü zekanın gezegeni MERKÜR ile dehanın gezegeni URANÜS Mars yönetimindeki Koç Burcu'nda kavuşuyor. Yönetici gezegenine 4/8 lik görünüm yapan bu kavuşum  ASVİNİ Nakşadrası'nda olacaktır. Bu Nakşadranın yöneticisi ise Güney Ay Düğümü'dür. Baş ve kafa bölgesine özel olarak dikkat edilmelidir. Uçaklarda, uçuşlarda aksilikler olabilir. Öngörülemez olaylar, terörizmde yükseliş verebilir.



15.05.2018 günü 0 derece Boğa Burcu'nda bir Yeni Ay yaşayacağız. Bu yeni ay, 01.01.2018'de 0 derece Koç Burcu'na geçen Uranüs ile bağlantıda. 
Arkasından 23.05.2018'de devrimci Uranüs'ten getirdiği haberler çantasında olan Merkür, Jüpiter ile karşı karşıya gelecek.Bir önceki paragraflada bağlantılı olmak üzere;
daha öncede öngörülerimde değindiğim kablosuz, ücretsiz internet
Dünya dışı zeki varlıklar ile kanallık mesajlarının yaygınlaşması ve kabulü
Uzay ve derinliklerine ait yeni buluşlar ya da halka açıklanmayanların artık açıklanması
Teknolojide çığır açacak buluşlar gündemde olacaktır. Jüpiter'e özel 5/9 luk açı kalıbı ile MERKÜR, VENÜS ve NEPTÜN 22 derecede bağlantıdalar. O zaman yine Vedik Astrolojisi'ne göre doğum haritasında 22 derece bulunanlar ve tüm bunların farkında olan, niyetini iyiden güzelden yana yapanlar için şanslı zaman dilimleri.

26.06.2018 günü 15 derece ve 27.08.2018 günü 4 derece Oğlak Burcu'nda Mars durağan pozisyonda olacaktır. Yoğun bir enerjidir Vedik Astrolojisi'ne göre haritasında 4 ve 15 derecede yerleşimleri olanların gözlerini dört açmaları gerekir.
27.07.2018 tarihinde yaşayacağımız Ay Tutulması ise 10 derece Oğlak Burcu'nda olup Mars, Ay, Güney Ay Düğümü birer derece arayla aynı burçta kavuşumdalar. Mars hala geri harekette. Enerjisi içe doğru akıyor, geçmiş doğru zamanı büküyor.
Hayalleri, umutları yeniden gözden geçirmemiz için dev bir ayna karşısındayız. Gözlerimizi kapasak bile nafile.Eğer, zamanı doğru yaşadıysa faydalanırız.Ancak bu dönemde başına olumsuz olaylar gelecekler bilsin ki eylemlerinde YANLIŞlar yapmışlardır.
Astrologlar Gökyüzü aracılığı ile EVRENİN MELODİSİ'ni dillendirirler. Yukarda saymış olduğum tüm nedenler dolayısı ile ARTIK GERİ DÖNÜLMEZ ZAMANLARDAYIZ.
Bu ne demek ?
EVREN DÜĞMEYE BASTI.Bazı zaman dilimleri, insanlığın gidişatından büyük dönemeçlerdir. İşte tam buradayız. Her dönemeçte dikkatini toplayan, yolu fark eden rahat devam eder, son anda basılan fren ise hem sürücüyü hem arabanın içindekileri yok eder.
''Ya akıl başa ya kuzgun leşe'' zamanları... Değerli Astroloji severler, seçimleriniz belirleyecek safınızı, kararlarınız değiştirecek bu karşı konulmaz zamanın tadını....
Ne Yapmalıyız?

Tabii ki bilgi en büyük farkındalık. Bu zamanlarda tanıklık yaparak bilgilenmek, 2018 enerjisi ile Gökyüzünü anlamak hepimizden geleceğe kalacak önemli bir miras.Hepimiz, bu sıradışı durumların getireceği olasılıklara karşı geçmişten feyz alarak geleceği inşa etmeliyiz. Öfke yerini bilgeliğe, fanatizm ise esnekliğe bırakmalıdır.

Sonuç Yerine;
Oğlak'ta yücelen Mars'ın Yengeç Burcu'nda düşük olduğunu düşünen ve oluşumundan bu yana tüm kainatın enerjilerini katı ve vazgeçilmez bir mutlaklıkla kategorize eden tüm meslektaşlarıma rağmen 23.06.2019'da Mars'ın Yengeç Burcu'na geçmesi ile suların durulacağını, tüm bu kaostan huzura doğru yol alınacağını düşünüyorum.
Tüm insanlığın ve ülkemizin en yüksek hayrına olmasını dilerim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...