27 Eylül 2017 Çarşamba

KADININ OKUMUŞU CADI OLUR*


31 Ekim günü kadim Kelt inançlarından günümüz Hristiyan inancına kadar devam eden bir bayram kutlanacak; Cadılar Bayramı.


Cadılar Bayramı, hasattan sonra artık hasret kalınan Güneş'in yaşam enerjisi olan ışınlarına atfedilen, içinde mum yanan bal kabağı ile sembolize edilirdi.

Astrolojinin sembollerle çalıştığını hatırladığımız bu kısa bilgiden sonra, 2017 yılında yaşanacak olan Cadılar Bayramı’nın astrolojik değerlendirmesini yapacak olursak;

11 Ekim günü Terazi yolculuğundan çıkarak Akrep Burcu seyahatine başlayan Jüpiter ile aynı burç’ta bulunan Güneş 26 Ekim günü bir kavuşum yaşayacaklar. Üstelik bu kavuşum Balık Burcu’ndaki Ay ve Neptün’den 120 derecelik olumlu, akıcı bir enerji ile destek görecek.

Yine aynı gün, Merkür ile Chiron arasında da 120 derecelik açı oluşacak. Merkür ise Ay Düğümleri ile T kare açı yapacak.

Kavuşumlar başlatma enerjisindedir. Derin dönüşümlerin zeminini oluşturulmaktadır.
Kimliklerimiz dönüşürken evrensel birlik duygusuna teslim olmalıdır. Büyük ve ilahi bir plana dâhil olduğumuzu hatırlama zamanları.

Akrep Burcu, en derine kadar nüfuz etmek, anlamak ve elimine etmek için çalışır. Gereksizleri tespit etmek ve geri kalanları bütünlemek için bu burçtaki kavuşumlardan manyetik enerji alacağız. Bu enerjiyi harmanlayacağımız konular Balık Burcu temaları olacaktır.

Dogmatik inançlar, bugün Dünya için en büyük tehditlerden biri. Her şeyi akışta kabul eden, özverili ve bütünün hayrına çalışan bu tehditleri boşa çıkarır. 2018’in kaderi bugünden çizilirken sonucu bu iki uçtaki duruştan hangisinin ağır olduğu belirleyecektir.

*: 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı'nda MEB kitaplarında yer verilerek belleğimizi tazeleyen eski bir atasözü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...