22 Ocak 2017 Pazar

28 OCAK KOVA YENİ AYI


*Pençe gibi düşümde uy değil uyku değil




28 Ocak günü Kova Burcu'nda oluşacak olan Yeni Ay, yeniye başlama enerjisinden daha çok eldekini tutmaya çalışma enerjisi içermektedir. Zira gerek ülke haritası ile birlikte incelendiğinde, gerekse kişisel bazda ele alındığında, farkındalık düzeyine göre değişmekle beraber genel olarak
 ' dönüşmek için itici güç' içermektedir. 

Hayallerini bile planlamayanlar, üşenenler, vazgeçenler, erteleyenler için zorlu dönemler. Ulusal planda kitlesel korku odaklı duyguların ön plana çıkacağı bir yeni ay. Gökyüzü dersini alıp almadığını test edip onaylarken, yeryüzünde uyku halindeki insan hala iyi / kötü, doğru/ yanlış hesapları içindedir. İşte bu illüzyon durumunda bizler, uyanmaya niyet etmeliyiz. 

Kendimizi tanımak için en derine bakmak, kuyunun en dibindeki açığa çıkarmak yükselen Akrep Burcu'nun boynumuza yüklediği borcumuz.

Dilekleri evrenselleştirmek, Kova Burcu'nun tavsiyesi. Hep bana değil, hep yüzük, ev değil, bütüne hizmet pusulası ile dümeni kırma vakti. 

                                     



Karanlık bir mum yakmayı bekliyor zira küfür herkesin dilinde. 

*Fikret Kızılok ' Gecenin Tam Üçünde





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...