24 Eylül 2016 Cumartesi

Homeopatik Bach Çiçekleri Kürleri

Kimi çiçeklerin insandaki kimi duygularla bağlantısını araştırarak tespitte bulunan biri Dr. Bach.
İnsandaki duygu durumlarının Gökyüzünden bağımsız olmayacağını astroloji severler olarak kabul ettiğimizi ( bu yazıyı okuyan herkesin de kabul ettiğini ) varsayıyorum.

Bach Çiçekleri,  homeopatik kürlerdir. Homeopati, benzer benzeri iyileştirir kavramından yola çıkarak bir acı ya da hastalığı ortalığa çıkaran nedenin aynı zamanda hastalığı da tedavi edeceği çözümünden yola çıkar. Astroloji tespiti yaparak durumla ilgili olasılıkları belirtir. Bu bir anlamda bir tıp insanının teşhisi gibidir. Nasıl doktor tespitin üzerine yazdığı bir reçete ile hastasını iyileştiriyorsa, bir astrologda aynı şekilde, olasılık tespitlerinden sonra ŞİFA reçetesini vermelidir. Bu yüzden astrolojinin bir çok ekolü arasından SPİRİTUEL ASTROLOJİ'yi tercih ettim.

İşte, burada devreye giren şifa metotlarından bir tanesi ile ilgili detayların hepsini buradan fırsat buldukça paylaşacağım.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...