1 Eylül 2016 Perşembe

1 Eylül Halkalı Güneş Tutulması


İyi yada kötü olarak adlandırılan konfigürasyonların talih yada şans değil geçmişteki hareketlerimizin sonuçları olduğunu unutmayın. Horoskop bize geçmiş yaşamımızdan neler kazandığımız ve bu sayede şimdiki hayatımızda bize sunulanları gösterir. Bu hayatta eksikliğini duyduğumuz şeyler gelecekte geri kazanılabilir, tabii bu amaç için şimdiden çalışmaya başlarsak. Yıldızlar YÖNLENDİRİR, ama ZORLAMAZ. 

Büyük mistik Goethe der ki; 
“ İnsanoğlu dünyayı zincirleyen bütün güçlerden iradesini kazandığında kurtulur”

Sonuçlar Kuralı ( “ ne ekersen onu biçersin” ) gezegenlerle uyumlu şekilde çalışır. Ruh, fiziksel dünyaya bu Kural ‘ ın ve gezegenlerin ahenk içinde çalıştığı en uygun zamanda doğar. Egonun doğumu Kaderin Efendileri tarafından zamanlanır, kaderin saati olan horoskop Ego ‘ nun daha önceki hayatında yaptığı borçları kaydeder ve bu borçların bedeli hasat zamanı geldiğinde toplanmalıdır. Buna rağmen, kaderin kanunu kör bir kanun değildir, uyandırılmış irade gücü ile orantılı değişiklikler yapılabilir.
 Oğuzhan Ceyhan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...