23 Mart 2020 Pazartesi

2020 KOÇ YENİ AYI


Çılgın zamanlarda aklı başında kalmak.

Çölde bir yerde bir kayanın altında saklanmadıkça, küçük gezegenimizde COVID-19 veya sadece Coronavirus adı verilen bir salgın olduğunu biliyorsunuz. Muhtemelen önleme adımlarını izlemenin çok önemli olduğunu biliyorsunuz: Ellerinizi yıkayın, sosyal mesafeyi uygulayın ve acil bir şey yapmak (evde yiyecek veya ilaç almak, vb.)

Çok belirsiz zamanlarda yaşıyoruz. Onu reddetmek  kolaydır. "Yüksek riskli bir kategoride değilim." Belki hayır, ama yine de yakalayabilir ve gerçekten hasta olabilirsiniz - ve daha da kötüsü, sahip olduğunuzu bilmediğinizde bile başkalarına aktarabilirsiniz.

Kendinize önemli olmadığını söyleyin, ya da onu yakalama düşüncesinde bunalmış hissediyorsunuz, topraklanmak ve ortalanmak zor bir zaman. Gerçekçilik iç karartıcı hissedebilir, belirsizlik sınırsız görünebilir ve korku yüzeye çok daha yakındır.

Bunun için Saturn ve Pluto'ya (Steven Forrest'in işaret ettiği gibi Eris'in yanı sıra), bu durumu şenlik ateşine dönüştüren maçı sağlaması için Mars'a teşekkür ederiz. Ay düğümleri Chiron meydanı da yardımcı olmadı ve krizin daha fazla yardıma ihtiyacı olması durumunda, Koç Yeni Ayı Chiron'u sıkıca bağlar ve Düğümleri kareler.

Ve Venüs, daha yakın hissetmeniz gerekebilecek bir zamanda insanlardan sosyal uzaklaşma ihtiyacı veya daha basit, daha az stresli bir dünyaya geri çekilmek istediğinizde ekstra bağlantıya ihtiyaç duyan insanlarla çevrelenmiş olmak gibi rahatsız edici dalgalanma etkileri yaratır.

Böyle çılgın, belirsiz zamanlarda merkezlenmiş, topraklanmış ve aklı başında kalmak nasıl? Halen Oğlak burcunda olan 600 gezegen ile verimlilik ve meşgul kalmak değerli bir kaynak sağlıyor. Bir rutine uymak sıkıcı gelebilir, ancak bir kargaşa döneminde sizi stabilize etmeye yardımcı olabilir. Ayrıca, hem üretken hem de dikkat dağıtıcı olabileceğinden, olabildiğince meşgul kalmanıza yardımcı olur.

Sanal müze turlarından canlı kameralara ve daha fazlasına kadar bu süre boyunca size rehberlik etmek için şu anda tam bir kaynak evreni var. Veya YouTube videolarıyla yeni bir şeyler öğrenin. Koç maceraperesttir, bu yüzden o enerjiye dokun ve yeni şeyler dene. Kendinizi ve başkalarını güvende tutmak için yapmanız gerekenleri yapmaya devam etmeyi unutmayın.


Ve son olarak, şu anda orada bir sürü yanlış bilgi, ayrıca dolandırıcılık ve dolandırıcılık var. Ekstra tetikte olmak ve sosyal medyada veya e-postalarda paylaştıklarınızın doğruluğunu kontrol etmek için iyi bir zaman. Güvenli olduğundan emin olmak için e-postanızda veya Messenger'da bu bağlantıyı tıklamadan önce biraz araştırma yapın. Daha da iyisi, iletinin kimden geldiğini ve güvenli olduğunu bilmediğiniz sürece, e-postalarda ve Messenger'da bağlantıları tıklamaktan kaçının. Bunun yerine, tarayıcı yer işaretlerinizi veya bunun yerine bir Google aramasını kullanarak web sitesine gidin.

Mümkünse evde kalın. Sağlıklı kalın. Güvende kal. Harika kalın. :-)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ERTELEME ALIŞKANLIĞINDAN ARINMA

  ERTELEME NEDİR? Erteleme en kısa tanımı ile bugünün işini yarına bırakma alışkanlığıdır.  Her ertelenen konu zihninizde kaygı, stress ve ö...