13 Temmuz 2018 Cuma

13 TEMMUZ YENGEÇ BURCU'NDA GÜNEŞ TUTULMASI

Klasik ASTROLOJİ'YE GÖRE;


13 Temmuz 2018 günü Ankara saatine göre 05.47'de 20 derece Yengeç Burcu'nda bir Güneş Tutulması meydana geldi. 

Güneş Tutulmaları Yeni Ay fazıdır. Yani Ay ve Güneş Aynı derece, dakika ve burçta bir araya gelirler.
Her  yeni ay fazı, bilinçte bir tohum ekimi dönemidir. Niyetlerimiz ile geleceğimizi şekillendiririz.

Yengeç Burcu Yeni Ay'ında ekilen tohumun hasadı tam karşısındaki Oğlak Burcu'nda yaşanan dolunay zamanı alınır. Dolayısı ile bugün Gökyüzü'nün bizden istediklerini anlarsak ve adımlarımızı onlara göre atarsak dolunayda hasat ederiz. 22 Aralık 2018 günü Oğlak Burcu'nda bir dolunay yaşayacağız. 

*Bize ait olmayanları bırakmaya,
*Önce kendimize karşı şefkatli  ve anlayışlı olmaya,

Bugünden hazır mıyız?





Yükselen Koçlar: Bu tutulma sizin aile, kökleriniz ve derin benliğiniz ile ilgili evde yaşanacak. Dolayısı ile siz takip eden 6 ay boyunca daha konforlu, daha güvenilir bir alanda yaşamayı tercih edebilirsiniz. Taşınmalar gündeminizde olabilir. Sağlıklı yaşamak için faydalı –faydasız besin ayrımına gidebilirsiniz. 

Boğalar: Sizler, bu tutulmayı kardeşler, genç akrabalar evinden alacaksınız. Bugünden itibaren 6 aylık bir süre içerisinde yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Kardeşlerinize yakın akrabalarınıza koruma ve kollama sorumluluğu içerisinde olabilirsiniz.

Yükselen İkizler: Sizin maddi ve manevi değerleriniz ile ilgili  evinizde olacak bir tutulma. Bu tutulma ve sonrasındaki 6 ay boyunca bu konularda  yeni bir yola gireceksiniz. Varsa çocuğunuzun bir kariyer ile gündemi burada bir somut sonuç alabilirsiniz.

Yükselen Yengeçler: Sizin imajınız ile ilgili alanda tutulma gerçekleşiyor. Kendinizi toplum önünde gördüğünüz haliniz ile ilgili bir karar alma aşamasında olabilirsiniz.  İmajınızın ana teması anaçlık olabilir. Koruma ve kollama olabilir. 

Aslanlar: Tutulmayı kendini aşma, azat etme evi olan bir alanda yaşayacaksınız. Ruhunuzu dinlendirerek kendinizi yeniden bir şeyler üretmek için dinlenmeye alacağınız bir enerji altındasınız.

Başaklar :Siz bu tutulmanın etkisini sosyal çevre ve arkadaşlık alanınızdan alacaksınız. Üye olduğunuz derneklerde, arkadaşlarınız arasında yapacağınız bazı sosyal projelerde koruma  ve kollama enerjisi yüksek olacaktır. Tutulma sonrası kardeşleriniz ya da genç akrabalarınız ile ilgili bir eğitim süreci gündeme gelebilir.

Yükselen Terazi: Tutulma sizin kariyer evinizde olacaktır. Sizin toplumsal konularda koruyucu ve kollayıcı bazı görevler almanız mümkün olacaktır. Varsa çocuğunuz ile ilgili bir süreç gündeme gelebilir. Onunla ilgili olarak empati duygularınızın gelişeceği bir sürece giriş yapıyorsunuz.Yaratıcılık ve esin perisi sizlerle.

Yükselen Akrepler : Tutulma sizin yüksek öğretim ve yurt dışı ile ilgili konuları yöneten 9.evinizde gerçekleşecek. Yurt dışı seyahatleri, derin felsefi bilgileri kapsayan yeni eğitimler gündeminizde olacaktır.Kardeşleriniz ve onların arkalarından gizli işler çevirenler ile ilgili haberler gündeminizde olabilir.

Yükselen Yaylar: Tutulma sizin ortak kazançlar evinizde gerçekleşecek. Siz, yiyecek –içecek sektöründe yeni bir ortaklığa girişebilirsiniz. Ayrıca çocuk ve çocuk bakımı ile ilgili bir çok konu gündeminizde olabilir. Ödemeler, gelir ve giderler konusunda sizin için yeni bir bütçe planı ortaya çıkacaktır. Kardeş ve kuzenlerinizin sağlığı ile ilgili bir durum gündeme gelebilir. Bu durumda sizin için bir korumacılık olabilir.

Yükselen Oğlak: Bu tutulma sizin ikili ortaklıklar ve evlilik evinizde gerçekleşecek. Siz, bekarsanız evlenme kararı alabilirsiniz. Evli olanlar, evlilikleri ile ilgili yeniden gözden geçirmeleri gereken bir süreç yaşayabilirler. Sizler, her şeyin yolunda gidip gitmediğine doğru gözlem yapıp, kararlar alabilir, empati duygusunu geliştirir.

Yükselen Kova: Sizin sağlık evinizde yaşanacak bu tutulma sonrasında alacağınız bir karar ile yeni bir beslenme diyeti gündeminizde olabilir. Yakın bir dostunuz ile ya da kardeşiniz ile ilgili gündeme gelen bir konu olabilir. Burada elinizden gelen koruyuculuğu yapmanız önemlidir.

Yükselen Balık: Çocuklar, flört ve yaratıcılık evinizden alacağınız bir tutulma yaşayacaksınız. Tutulmayı takip eden ortalama 6 aylık süre içinde siz, bir ilişkiye başlayabilir, yaratıcılığınızı aktive edebilirsiniz. Aynı zamanda şans ve talih açısından güzel bir sürece girdiğinizi söyleyebiliriz.Evli olanların eşine ait bir proje gündeme gelebilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...