20 Mayıs 2018 Pazar

MEGAN MARKLE VE PRENS HARRY SINASTRI HARITASI YORUMU



Meghan Markle ve Prens Harry'nin Sinastri Analizi Jeffry Wolf Green ve Ahmet Doğaner bilgileri ışığında .
Prens Harry ve Meghan Markle'ın haritaları detaylı incelendiğinde;
Tutulma Burçları coşku ve heves duygusu veren altmışlık açı yapmaktadır. Prens Harry'nin doğum öncesi Güneş Tutulması İkizler Burcu'nda yaşanırken, Megan Markle anne karnında iken Aslan Burcu'nda bir tutulma yaşanmıştır.
Her ikisinin haritasında ana eksenler ÖNCÜ BURÇlardan oluşmaktadır.Bu eksende, kimsenin etkisi altında kalmadan kendilerinin farklı zorlukları yenerek ilişkiyi başlatmaları ve besleyip büyütmeleri söz konusudur.
Basından takip ettiğim kadarı ile Megan Markle'ın daha önce evlenip boşanmış olması, melezliği, sinema oyuncusu olması gibi faktörler nedeniyle Kraliyet Ailesi tarafından onay verilmemiş bir ilişkidir. Ancak, evlilik konusundaki kararlılıkları öncü burcun niteliğini bir kez daha gerçekleştirmiştir.
Markle'ın daha önceden evlenip boşanması da yine bir öncü burç karakteristiği kabul edilebilir.
Sinastri haritasının ana eksenlerinin uyumu karşılıklı destek enerjisini hayata geçirmektedir.
Megan Markel'ın Yengeç Burcu'nda bulunan Mars'ı ile Prens'in Terazi Burcu'nda bulunan Venüs'ü kare açı yapmaktadır. Keza yine Markel'ın Başak Burcu'nda bulunan Venüs'ü Prens'in Yay Burcu'nda bulunan Mars'ına da kare açı yapmaktadır.
Kare açıların çatışma ve sürtüşme yaratarak motive ettiğini hatırlayalım. Bulunduğu gezegenleri, evleri ve burç tarzlarını göz önüne aldığımız zaman cinsel çekim gücünün yüksek olduğunu söyleyebiliriz.
Kare açıların çatışma ve sürtüşme yaratarak motive ettiğini hatırlayalım. Bulunduğu gezegenleri, evleri ve burç tarzlarını göz önüne aldığımız zaman cinsel çekim gücünün yüksek olduğunu söyleyebiliriz.
Mars, kadın haritasında Güneş ile birlikte bir erkekte aradığı özellikleri anlatır. Markle'ın haritasındaki Yengeç burcunda bulunan Mars, onu koruyan ve kollayan bir erkek arketipinden hoşlandığı göstermektedir. Bu durumda, Kraliyet Ailesine meydan okuyarak evliliği kabul ettiren Harry'den etkilendiğini söyleyebiliriz.
Sinastri analizinde erkeğin Venüs'ünün evlilik için aradığı özellikleri gösteren bir sembolü vardır. Venüs'ü Terazi Burcu'nda bulunan Harry'nin estetik, sanatçı ve kültürlü biri ile mutlu olacağını düşünebiliriz.
Sinastri haritasında erkek Güneş'i ile kadın Chiron'un 120 derecelik açısı zorlu bir ergenlik geçiren Harry'nin şifası olabileceğini göstermektedir. Yine kadın Güneş'i ile erkeğin tepe noktasının 120 derecelik açısı kadının gelecek vizyonunu yükseklere taşıyacağı şeklinde yorumlanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...