18 Mart 2018 Pazar

VEDİK ASTROLOJISINE GORE MART AYI DEGERLENDIRMESI


Vedik Astrolojisi’ne göre;

Mars, Satürn ve Plüton Yay Burcu’ndadır.
Neo-Vedic Astrolojisine göre YAY burcunun ilk 13 derece 20 dakikası MULA nakşatrasıdır. Bu nakşatrayı "yıkım tanrısı Niritti" yönetmektedir. 26 Ekim tarihinden 2 Mart’a kadar Satürn buradaydı. Henüz çıkmadan Mars’ta burada yerini aldı.31 Mart tarihine kadar Mars’ta aynı şekilde buradadır. Bu nakşatrada olan MARS’ın burada olması yıkım getirir. Çünkü burası GALAKTİK merkezdir. Bu, yaşamı karanlığın dışına çıkartacak çok koyu bir yerdir. Yıkımın arından şifa ve dönüşüm gelir. Galaktik Merkez, bizim samanyolu galaksimizin merkezidir. Süper büyük bir kara deliktir.
Yay Burcu yurt dışı konularını anlatır. Yukarıda bahsettiğim alanlarda Mars’ın 4/8 lik açı kalıbı ile öfke, anlaşmazlık ve yüksekten uçacak duygulardan söz etmesi mümkün.
Gökyüzünün iki iyicili Venüs ve Jüpiter karşılıklı ağırlama pozisyonundadır. Balık Burcu’nda yücelmiş halde bulunan VENUS ile Terazi Burcu’nda bulunan JUPITER arasındaki bu durum Gökyüzünün şans kapılarını aralaması olarak da değerlendirilebilir.
Bir suredir geri harekette bulunan Jupıter'e 22 Mart günü Balık Burcu'nda Merkur'de eklenmektedir.
Vedik Astrolojisi’ne göre yine Ay Burcu ve yükseleni Balık Burcu olanlar için yoğun bir dönem olacaktır. Bu yoğunluğun olumlu ya da olumsuz olması tamamıyla göstereceğiniz tepkiye bağlıdır.
GENEL TAVSİYE
Zamanın kalitesi ölçülüyor. Tüm kaza ve aksilikler geçmişten gelen kimi yanlışları düzeltmek için verilen fırsattır. Geri giden gezegenlerde aynı şekilde. İletişim sorunları, elektronik aletlerde bozulma o alanda ihmal ettiklerimizi yenilemek için karşımıza çıkar zira ihmal ettiğimiz her yer en zayıf yerimizdir.
Duygusal olarak yoğun bir dönem. Geleceğe dair umutları tüketmeniz söz konusu olabilir bunun yerine yenilikçi ve heyecan verici fikirler için azimle motive olabilirsiniz.
Geçmiş iyileşecek, gömülü duyguları taşıyacak ve 17 Mart günü yaşanan yeni ay enerjisi ile çok büyük fırsatlar yaratacaktır. Elbette bu fırsatlar, Gökyüzünün zorlayıcı anlarında zihnini dingin tutabilenler için olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...