26 Şubat 2018 Pazartesi

YALNIZ AY

Sevgili Astroloji severler,
Bu yazımda size bir konuyu aydınlatmak istiyorum. Şu ana kadar ülkemizde üzerinde durulmayan bu konu hem dün, hem de bu hafta içi birkaç kez yazacağım çeşitli uyarıların nedenini de açıklayacak.
Ay Gökyüzü’nde yapayalnız bir konumdadır. Lonely Moon dediğimiz bu durumda, bulunduğu burçtan bir önce ve bir sonraki burçta herhangi bir gezegen yerleşimi yoktur. YALNIZ AY, karşıt açı yaptığı gezegen tarafından İZOLE edilir. Bu yalıtılma, söz konusu gezegenin gölge yanının açığa çıkması ile ifadesini bulur.
27.02. 2018 saat 07.42 ile 01.03.2018 saat 08.58 arasında Ay Aslan Burcu'nda.
Yukarıda anlattığım konum nedeni ile özellikle sabit burçlarda Ay'ı , yükseleni bulunanlar, ama genel olarak hepimiz için farkındalığımızı arttırmamız gereken günlerdeyiz. Etki, 28 Şubat 03.30-07.30 arası yoğun hissedilir.
Bu tarihler içinde aralıklara yaklaşık 2 saatlik bir rahatlama sunan Evren, geri kalan zaman dilimlerinde sınavlarına aşağıdaki konuları dahil edecektir;
*sabır
*içe dönme
*farkında olma
*Nirvana'ya ulaşma yani öfke, intikam, kızgınlık ateşini söndürme
Özellikle geçmişi hatırlatan her olayda bunu hatırlayınız. Bugünler gelir geçer. Siz de bugünlerin önünde takılmadan içinden gelip geçiniz.
1 Mart'ta rahatlıyor muyuz? Ne yazık ki hayır. Ay Başak Burcu'na geçtiğinde sınavların yükü artacak. Buradan sizlere yazarak, bugünleri hep beraber omuzlamamıza vesile olmayı diliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...