5 Aralık 2017 Salı

TUTULMA BURCU BAŞAK OLANLAR İÇİN 2018 YORUMU:


2018 yılı boyunca Evren’in sizden hangi alanlarda neler beklediğine dair yazdıklarım dilerim bir yılınızı hakkı ile yaşamanıza aracı olur ve yeni yılınız size evrenin istedikleri ile aynı yerde buluşacak azim, irade ve farkındalıkla gelir.

Şansın, bolluğun ve ilahi korumanın gezegeni JÜPİTER, yeni yıldan kısa bir süre önce girdiği Akrep Burcu ile size, kısa yolculukların biletlerini kesebilir. İletişim konularında güçleneceğiniz ve merak duygunuzun sizi yeni alanlara doğru çekeceği bir sürenin ardından yılın son aylarında ( 8 Kasım 2018’den sonra ) burç değiştirerek köklerinizle bağlarınızın güçlenmesine, sizlerin derin benliklerinizle ilişkinizin güçlenmesine neden olabilir.
20 Aralık 2017’den itibaren Satürn Oğlak Burcu’nda kalacak. Romantik ilişkiler, çocuk ve yaratıcılık konularında gerçeklerin duvarı ile karşı karşıya kalacağınız 2,5 yıllık bir dönem sizi bekliyor. Ayakları yere sağlam basan, çaba sarfedilmiş ve emek verilmiş olan işlerinizden kalıcı bir sonuç almanız mümkün. 1984 -1998 yılları arasında doğan ve tutulması Başak olan tüm arkadaşlarımızın hayallerinin gerçeklerle yüz yüze geleceği bir süreç var. Bu süreç içerisinde esnek planlar ve kararlılık sizler için önemli olacaktır.
Tutulma Burcu Başak olan olanlar için Merkür’ün Başak ziyareti;
6 -22 Eylül 2018 tarihleri arasında yönetici gezegeniniz Merkür tutulma burcunuzu ziyaret edecek. Tutulma Burcu’nuzu ziyaretin önemi büyük. Bu tarihler arasında Evren, yeni hedefler ve planlar konusunda netleşmenizi ister. Şanslı dönemlerinizden biri olan bu süreç, sizin iletişim becerinizi yeniden yapılandırarak bir üst oktava taşımanıza neden olabilir.
13 Haziran günü İstanbul saati ile 22.43’te gerçekleşecek olan İkizler yeni ayı iş ve kariyer açısından yeni başlangıçlar için uygun bir zaman dilimidir. Bu süre içinde BOL KAZANÇlı bir iş için ön hazırlıklarınızı tamamlamanız yerinde olur. Astroloji zamanın kalitesini sunar, önceden bilmek ise sizi sürece hazırlar.
Hayatınızın herhangi bir alanında girişimde bulunmak ve hamleler yapabilmek için köklerinizden gelen güçleri fark edebilirsiniz. Güçlü dönüşümler konusunda buradan alacağınız destek, sırasıyla yaratıcı alanlarınızı aktive etmenize, bu yaratıcılığı toplum önünde sunmaya ve ikili ilişkileriniz aracılığı ile açığa çıkarmanızı isteyen evren, bu konuda da tutulma burcunuza destekl
Mars gezegeni hangi burçları ziyaret edecekse ve o burçlar tutulma burcuna göre ( ön şart önceden plan yapmak dolayısı ile danışmanlık almak) hangi evlere düşüyor ona bakacağım.
Yıl boyu Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını ziyaret edecek olan Mars sizin 4. Evinizden başlayarak 7.evinize kadar etki almanıza neden olacak. Ön şart olarak önceden hazırlıklı olmaktır. 2018, derin benliğiniz, kökleriniz, yaratıcılığınız, toplum önündeki hizmetiniz, ikili ilişkiler ve ortaklıklarınız konularında harekete geçeceksiniz. Bu hareket, sizi yeniye doğru dönüştürecek bir yola doğru olmalı. 15 Ağustos ve 15 Eylül arasında Mars’ın geçmişten kalan borçları kapatmak için 5.ev konularında size bir avansı olacak. Eski konuları tamamlamak
Kuzey Ay Düğümü 12 – Güney Ay Düğümü 6. Evinizde olacak. Geçmişten bugüne gelen topluma hizmet konusundaki kalıplaşmış inançlarınızı değiştirerek kendinizi tırtıllıktan kelebek olmaya doğru koza içinde hazırlayacağınız bir yıl. Kalıpları, inançları, eski bildiklerinizi unutturmak ve yeniyi kabul etmek için gelen sinyalleri fark etmek önemli.
Neptün gezegeni karşıt burcunuz olan Balık’ta ve sizin 7.evinizde ortaklık ve ikili ilişkiler konusunda netlik kazanmanıza yardımcı oluyor. Vizyonunuz, hayalleriniz ve umutlarınız iyi yönetmeniz gereken bir konu olarak gündemizde duruyor.
Uranüs Mayıs 2018’de 9.evinize geçecek. Kısa bir süre 8.evinize dönerek son bir şans verecek sizin bu alandaki işlerinizi tamamlamanız için ve geri kalan 7 yıl 9.evinizde olacak. Üst düzey bilgiye ulaşmak, yabancı kültürleri tanıyarak vizyonunuzu geliştirmek konusunda yeni bir dönem başlıyor.
31.01.2018 ‘de 12. Evinizde bir AY TUTULMASI yaşanacaktır. Duygularınızda bir dönüşüm yaşatacak olan bu dolunay, kendinizi aşmanız konusunda şartları olgunlaştırabilir.
15.2.2018’de 6.Evinizde GÜNEŞ TUTULMASI olacak ve sizin için yeni kararlar alacağınız 6 aylık bir dönemi başlatacaktır.
13.7.2018’de 11.Evinizde yaşayacağınız GÜNEŞ TUTULMASI yeni umutlarınızı tazeleyebilir. Sosyal çevrenizde yeni bir dönemin başlayacağı bu tutulma sizin hayallerinizi gerçeğe taşıma potansiyeli taşıyor.
27.7.2018’de bu sefer 6.evinizde bir AY TUTULMASI yaşayacaksınız. 15 Şubat’taki Güneş Tutulması ile ekeceğiniz tohumların meyve vereceği bir dönem. Hasat için ön şart tohum ekmek ve onun büyümesi için emek vermektir.
11.8.2018’de 12.evinizde yılın son GÜNEŞ TUTULMASI yaşanacak. Artık siz, bu tutulma ile beraber yeni olandan yana tavır alma konusunda adeta itekleneceksiniz. Derin bilinçaltınızdaki eskiye tutunma konusunda var olan dirençleri kırmak için Evren sizden, desteğini esirgemiyor. Ancak istemiş olduğu yenilenme konusunda organize olmanız gerekmektedir.
Bence, bu yeni yıl Tutulması Başak Burcu’nda olanlar için tam anlamı ile bir kabuk değiştirme dönemi. Yıl boyu kozada kalsanız bile kelebeğe dönüşmenizi kaçınılmaz kılmak için destekleyici tutulmaları iyi değerlendirin. Plan yapın, karar alın ve harekete geçin. 2017 ve 2019’da aynı düşüncelerde, aynı duygularda ve aynı korkularda olan yani diğer bir deyişle yerinde sayan BAŞAK burcu tutulması olanlar, kayıptadırlar. Bu kaybın telafisi düşündüğünüzden daha yorucu olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...