1 Ekim 2017 Pazar

MARILYN MONROE


Marilyn Monroe, azmi, mücadeleyi, küçük yaşta sorumluluk almayı, zirveye yükselmeyi anlatan OĞLAK Burcu Tutulması sonrasında Dünya’ya gelmiştir.



Anın haritasında tutulmanın yönetici gezegeni SATÜRN Akrep Burcu’ndaydı, psikolojik ve maddi kaynakları işaret eden 2.eve yerleşmişti. Azmin kontrolsüz bir para hırsına dönüşmesi ve güç tutkunu olmasının zemininde yatan etken budur.

Doğum Haritasında  Tutulma Burcu 6.eve düşmektedir. Burası, bizim topluma sunduğumuz hizmeti anlatır. Bus stopsome like it hotniagaradon't bother to knock gibi harika filmler ile toplumsal hizmetini gerçekleştirmiştir. Buna sahnesi olan işleri anlatan Aslan Burcu’nun anın haritasında yükselmesi de destek vermiştir.

Ancak aile kurmasını ona tavsiye eden, sıcaklık ve korunma ihtiyacını vurgulayan Kuzey Ay Düğümü ’ne gitmektense Koç Burcu’nda aşkı hızlı tüketen Venüs’üne yenik düşmüştür.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     
Tutulma Burç ve derecesinden sonra gelen gezegen yazgının, kaderin gezegeni olup uzman bir astrolog tarafından yorumlanmadıkça olumsuz çalışır. En iyi çalışan gezegen ise burçlar sıralamasının tersi yönden gidildiğinde karşımıza çıkan ilk gezegendir.

Anın haritasında 7.evde ve Kova Burcu bulunan Ay, kaderseldir. Buğulu gözlerinin nedeni Neptün ile karşıt açıdadır. Paranoid Şizofreni teşhisinin ve uyuşturucu bağımlılığının altında bu konumlanma yatar.

Haritanın iyi çalışan gezegeni ise çalışma ve hizmet evinin yöneticisi olan, 4.evde Akrep Burcu’nda yer alan Satürn’dür. En kötü çalışan Ay ve karşısındaki Neptün ile T kare açı yapmaktadır. Çatışma ve sürtüşme yaratan bu görünüm güç kazanma konusunda motivasyonunu arttırmıştır.

Para ve başarı konusunda doyumsuzluğu, en mükemmeli hedeflemesi ve kendini yetersiz hissetmesi ile birlikte gelen uyuşturucu bağımlılığı 36 yaşında bu Dünya’ya veda etmesine neden olmuştur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...