28 Nisan 2017 Cuma

AY DÜĞÜMLERİ ASLAN VE KOVA HATTINDA

28.04.2017 günü saat ortalama olarak 16.30 Ay Düğümleri Balık - Başak hattından Aslan-Kova hattına geçti. 

Geçti derken aslında geçen herhangi bir şey yok. Ay Düğümleri bir gök cismi değil. Onlar matematik yardımı ile hesapladığımız izafi noktalardır. Özetle yazmak gerekirse ;

Dünyamızın yörüngesinden geçtiği varsayılan düzleme ekliptik denir. Ay ise Dünya'mızın etrafında dönerken eliptiği 2 yerden keser. Bu 2 nokta birbirlerine zıtlardır. İşte yine bu 2 noktanın üstte olan kısmına Kuzey Ay Düğümü ( Rahu) , altta olan kısmına Güney Ay Düğümü ( Ketu) denilir. Bu iki varsayımsal noktanın kaderimiz üzerinde nasıl bu denli kılavuzluk yaptığını duymak henüz yeni bir astroloji sevdalısına çok anlamlı gelmeyebilir. 

Ancak üzerine kitaplar  yazılan Ay Düğümlerini, sizleri çok fazla yormadan en anlaşılır ve net hali ile sanırım şöyle anlatabilirim.

Bu bedene girmeden önce ruhumuzun yaşadığı deneyimler vardır. Buna inanlar için reenkarnasyon ya da bu süreci yadsıyanlar için atalarımızdan miras aldığımız deneyimler diyebiliriz. Burada ortalama 9 yaşamın genel hatlarını bize ifade eden enerji Güney Ay Düğümü'dür. Burası çocukluk mahallesi gibidir. Son derece güvenilir, balkonlarından hangisine seslensen bir bardak suyu ya da salçalı ekmeği bulabileceğin tanıdık bir huzur atmosferi olan alandır. Ancak, örnekteki gibi çocukluk çağıdır, orada kalarak büyümek mümkün değildir. İşte sonsuz olasılıklar denizi de diyebileceğimiz Evren, bizlere büyürken kullanacağımız yol haritasını sunarken haritamıza Kuzey Ay Düğümünü yerleştirir. O yüzden herkesin hayatında en az bir kez astroloji danışmanlığı alması yolu el yordamı ile bulmaması açısından önemli. Zira el yordamı ile aranılan hiç bir yol bulmak istediğimiz ışığa çıkmaz. 


Kuzey Ay Düğümü haritada Jüpiter gibi çalışır ve bizim gitmek istediğimiz değilse bile ruhsal olarak gitmemizin iyi olacağı yerdir. Büyük plana gözü kapalı güvenmek gerekir. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...