9 Şubat 2017 Perşembe

26 ŞUBAT KOVA BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI



''AYRILIKLARINDA SONU VAR
BİR GÜN ÇIKIP GELECEKSİN
İÇİMDE BİR ÜMİT VAR*''


*Güneş Tutulması yön değişikliği ve çıkış yolu ile ilgili bir göksel olaydır. Tutulma Kova Burcu’nda gerçekleşiyor.

*Yeni ay dönemi gerçekleşen Güneş Tutulmasında Ay ve Güneş ile birlikte Neptün, Merkür ve Güney Ay Düğümü ’de icat ve keşiflerin burcu Kova’dadır. Merkür burada medyanın gücüne vurgu yapar ancak bu vurgunun altını çizdiği satırlar aldatmaca ve yalan temelli olabilir.

*Uranüs ve Mars kavuşum halinde ve Jüpiter’e karşıt açı yapmaktadır ve adeta ‘bu böyle gitmez’ diyen bir meydan okuma olarak değerlendirilmelidir.

*Yukarıdaki meydan okumanın gerçekleştiği Nakşatra aktif olduğu yıllarda devrim niteliğinde buluşlara ev sahipliği yapmıştır. Neptün’ün konumu itibarı ile alkolizme ya da uyuşturucu kökenli sorunlara çözümler geliştirilebilir.

*Eş zamanlılık yasası gereği bu konumlarda bir göksel olayın 1849 yılında yaşandığını bilirsek, aynı yılın uzun yıllar çaresiz diye bilinen Kolera hastalığına karşı aşı geliştirildiğini de hatırlarız. 

*Yukarda anılan yıl içinde yine birçok ülkenin ( Macaristan, San Marco, Yeni Roma )  bağımsızlığına kavuşması söz konusudur. Formun Üstü

* 19 OCAK tarihinde Mars (29 derece KOVA) ile Satürn (29 derece AKREP) KARE ( sürtüşme, çatışma)  açı yaptılar. 29 derece Akrep suyun son derecesidir ve çok tehlikelidir. Bu dereceye "Gandanta" denir ve boğulma ve kaybetme anlamına gelir.

*26 OCAK tarihinde Satürn YAY burcuna geçti ve 16 MART tarihine kadar "MULA" Nakşatrasında olacaktır. Satürn bu nakşatrada "Yıkım Tanrıçası" anlamına gelen "Niritti" durumundadır. Çoğu zaman yenilenme için yıkım ve parçalanma olmalıdır. Bir kırılma noktası beklenmektedir.


*Şubat Ayı boyunca Venüs ve Mars Balık Burcu’nda seyredecek ve tutku ile romantizmin doruklarına bayraklar çekilecektir. 

*: İlhan İrem-Yarınlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...