15 Temmuz 2016 Cuma

15 Temmuz ''Kalkışma Girişimi''

  Harita, Türkiye Cumhuriyeti'nin 15.07.2016 22.22 de aldığı transiti gösterir harita. Bu yazıyı yazarken, bilgi kirliliği, şok durumu mevcut, kimin ne dediği, kimin ne yaptığı birbirine karışmış   durumdaydı. Bildiğimiz tek şey, kendi merkezimizde kalmak için özel bir önem gösterdiğimiz, aynı zamanda toplumsal huzur ve barış adına, inandığımız tüm değerleri aktif hale getirme çabamızdı. 

Gökyüzünün işaretlerini takip ettiğimizde, bu durumun devam edebilmesinin yüksek olasılığını fark ediyor olmamıza karşın, tüm kalbimizle her şeyin yoluna girmesini ve huzurun, barışın, sağduyunun hakim olmasını diliyoruz.  





Ülkemizin 29.10.1923 tarihindeki kuruluş yer ve dakikasına göre oluşturduğumuz harita ile olay anı haritasını birlikte değerlendirdiğimizde, 24 derece Akrep'te bulunan transit Mars'ın, yine aynı derece ve burçta olan Ülkemiz haritasının  Jüpiter'i ile kavuşmakta. Eylemi, ateşi, savaşı, öfkeyi ( Mars), büyüten, genişleten ( Jüpiter) bir olaya neden olmaktadır. 








Yükselen Kova, Güneş 5. evde ve 23 derecede. Ay 4 derece Yay Burcu'nda 10. evde hemen yan komşusu olan Satürn hem yükselen yöneticisi olarak hem de MC 'ye tam kavuşum yaparak konuşlanmış. Aynı zamanda Antares sabit yıldızı ile kavuşum halinde. Antares, otorite figürü olarak büyük güç olmayı temsil etmenin yanı sıra, kayıplar, ateş, yıkım anlamlarına da gelmektedir. 

Satürn retrograde harekette ve olay anı haritasında, haberlerde yer alan söylemle 'kalkışma girişimi'nde aktif rol oynayanları göstermektedir. Konumu, derecesi, yaptığı açılar bazında değerlendirildiğinde, kalkışılan girişimin başarı vaat etmediğini görmekteyiz. 














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...