19 Temmuz 2016 Salı

Sabit Yıldızların Gizemi


YILDIZ

ANAHTAR SÖZCÜKLER
POZİSYON
ETKİ TİPİ
KARAKTER
Kerb

Bir sevgili tarafından terk edilmek, duygusal yıkım, erkekte kadın tarafından aldatılmak, Mars kavuşumu kadında erkeğe karşı egoist hareketler ve bilinçli kapris, Venüs kavuşumu erkekte tutkulu aşk, şehvet.

1°Koç 03
Nötr

Difda

Enerji, asabi bir mizaç, şiddetli ve yıkıcı kişilik, Güneş ve Mars kavuşumlarında büyük askeri liderlerin çıkması görülür, kişiye müthiş bir enerji, güç verir.

2° Koç 35
Nötr


Algenib

Tutku, kibir, sezgi, coşku, kötü yargı, yanlış karar, iftiraya uğramak, Satürn kavuşumu kafa yaralanması, ay kavuşumu gençlik çağlarında beğenilmemek.

9°Koç 09
Şanssız
Mars/
Merkür
Alpheratz

Zarafet, incelik, popülerlik, bağımsızlık, onur, kadında estetik güzellik, erkekte Güneş kavuşumu kabalık, Mars kavuşum sporcu bir fizik, maskülen kaslar, Mars kavuşumu hiper tiroid.

14°Koç 18
Şanslı
Venüs
Baten Kaitos

İzolasyon,  tecrit etme, depresyon, kaza, göç, gemi kazası, yengeçteki ay' a kare çocuklukta bir deniz kazası, boğulma tehlikesi, intihar eğilimleri, Merkür kavuşum aşırı düzeyde alınganlık, muhalefet, ay kavuşumu aşırı heyecanlı kişilik, panik atağa yatkınlık .

21°Koç 48
Şanssız
Satürn
Acamar

Kamu işlerinde başarı dini başarı.

23°Koç
Şanslı

Alrisha

Gruplarla birleştirici etki, Venüs kavuşumu kadında popülarite, Mars kavuşumu toplumda beğenilen kişilik, küçük kafa yaralanmaları(0-7 yaş).

29°Koç 23
Şanslı

Sharatan

Şiddet, yenilgi, kazalar, yaralanmalar, tehlike,
onurun yitirilmesi, Mars kavuşum oyundan alınacak bir darbe, Satürn kavuşum aileden kalan mirasın kaybedilmesi, kadersel şanssızlıklar.

3°Boğa 49
Nötr
Mars/
Satürn
Mirach

Evlilikte iyi talih, güzellik, aşk, yetenek, yetenekli bir eş ile evlilik, Venüs kavuşum görsel sanatlarda başarı, kadında müthiş fiziksel güzellik, Mars kavuşum, pasif arkadaşlıklar, Jüpiter kavuşumu büyük şans, çok güzel bir aşk ilişkisi, ay kavuşum anneye benzeyen eş.

0°Boğa 24
Şanslı

Hamal

Şiddet, zulüm, vahşilik, aynı zamanda şifacılık, Mars kavuşum olası tiroid hastalıkları, ay kavuşumu çok güzel colaratura soprano ses fakat nodüller yüzünden sesin kaybedilmesi, Satürn kavuşum boyun fıtıkları, acımasız bir baba, devlet ve mahkemelerde şanssızlık, iftira.

7° Boğa 40
Şanssız
Mars/
Satürn
Schedir

Astroloji, mistisizm, yazılı eser, yazı yeteneği, Venüs kavuşumu gazeteci, yazar, kompozitör, Satürn kavuşumu okültizm çalışmaları, Uranüs kavuşum astroloji, metafizik çalışmalarında başarı.

8° Boğa 48
Şanslı
Satürn/
Venüs
Almach

Venüs işlerinde başarı artistik kabiliyet, popülerlik, sıcaklık uyumluluk, Jüpiter kavuşum maddi zenginlik, emlak ve arsada para kazancı, güzel seyahatler.

14° Boğa 15
Şanslı
Venüs
Zaurak

Melankoli, ölüm korkusu, intihara eğilim, panik ataklar, Mars kavuşumu şiddetli burun kanamaları, burun kırılması, Mars kavuşumu hayatın sürpriz şekilde kötüye doğru değişmesi, Neptün kavuşumu zehirlenmelere açıklık. ASC kavuşum depresif kişilik yapısı, DSC kavuşumu melankolik eş.

23° Boğa 52
Şanssız

Caput Algol

Boğulma, boynun vurulması, gırtlak ve boyun bölgesinde şiddet tehlikesi, çoğunlukla apandisit ameliyatları, tiroid operasyonları, Algol yıldızı ile Ay kavuşumu veya herhangi bir şekilde retro hareketli bir Marsın kavuşumu geçmiş yaşamlarda travmatik bir ölümü simgeleyebilir.

26° Boğa 10
Çok Şanssız
Satürn/
Jüpiter
Pleiades
( bulutsu )

Kazalar, körlük, şiddet, sol gözden ciddi yaralanma, çocuklukta alın yaralanmaları, tüm hafif gezegen kavuşumlarında temsil ettiği bölgelerdeki problemleri arttırır, hafif gezegenlerin tam kare ve karşıtlıkları da, bulutsularda kullanılmalıdır. Merkür karesi, trafik kazaları, yolculuklarda yaşanacak şiddet olayları, Venüs karesi yüzde yaralanma ufak yara izleri, sol göz üstü estetik, Mars karesi, şiddetli bir ölüm, ciddi kadersel problemler.

29° Boğa 58
Şanssız

Alcyone

Tutku, onur ve zafer, karşı cinsle sorun, homoseksüalite, Ay kavuşumu Uranüs karesi fetişizm, tutkulu maddi ve ekonomik güçlü kesimdeki cinsel sapkınlıklar, cinsel ritüeller, Jüpiter kavuşum Ay üçgen tantrik cinsellik, meditasyon.

0° İkizler 00
Nötr
Ay/
Jüpiter
Hyades
(bulutsu)

Skandal, şiddet, rezalet, itibarını kaybetme, hapis, sahtekar bir karakter, Merkür kavuşum müthiş konuşma gücü, ASC kavuşum sosyal ilişkilerde başarı, ilişkileri kötüye kullanma, Satürn karesi ailenin itibarını kaybetmesi, Uranüs karesi Mars, Plüton kare akciğer ödemleri, astım, genç yaşta akciğer tümörleri.

5° İkizler 45
Şanssız
Satürn/
Merkür
Aldebaran
(kraliyet yıldızı)

Bir kraliyet yıldızı, etkili ve güzel söz söyleme yeteneği, doğruluk, bütünlük cesaret,  heyecan, hareket, büyük komutanlarda ve savaş strateji uzmanlarında Satürn kavuşumu ile görülür.

9° İkizler 47
Şanssız
Mars
Rigel

Teknik ve artistik kabiliyet, mizah, zenginlik, onur, mutluluk, Jüpiter kavuşum büyük şans, sanatsal başarılar, MC kavuşumu büyük bir yazarlık yeteneği, kitapevi sahiplerinde ve hattatlarda MC’de Jüpiter kavuşumu ile birlikte görülür.

16° İkizler 50
Şanslı
Jüpiter/
Mars

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...