18 Haziran 2016 Cumartesi

20 Haziran Dolunayı

20 HAZİRAN DOLUNAYI 

20 Haziran 2016’da bölgelere göre değişen saatlerde bir dolunay gerçekleşecek. Ayın Güneş ile karşılıklı ışıkları altında bıraktıkları dünyamızın üzerinde, restleşme enerjisini tetiklediği bir durumda oluruz dolunaylarda. O yüzden, farkında olup, bu enerjiden sakin çıkmayı başarma ilk hedefimiz olmalı.
Haftanın en sendromlu gününde gerçekleşen bu dolunayda, kafamızın içinde, kuyruğu birbirine kör düğüm olan tilkileri dizginleyerek, dikkatleri odaklamaya çalışanlarımız bu dolunayın açık ara şampiyon adaylarından. Zira rahat bir finansal durumdan ilişkilere dek güzel olan ne varsa biraz güvensiz bir fon üzerinde uygun yerlerini bulma çabasında. Zihni, bedeni, ruhu dingin, bakış açısını keskin olanlar yüksek konsantrasyonlu şampiyon adaylarının en yakın rakiplerinden.

29 derece Yayda olan Ay, aynı anaretik dereceli İkizlerin konuğu olan Güneş ile birlikte, iyimser ve kötümser yanlarımızı iç içe geçirip harmanlayacak. Gökyüzü, Astrolojinin dualite temasını o denli açık yansıtacak ki, iyicil Jüpiter ile kötücül Satürn’ün enerjilerinin birbirlerinin içinden akarak, en iyiyi ve en güzeli oluşturma çabasındaki insanoğluna yansıyacak yüksek gerilimli hatlardan geçeceğiz. Ay‘ın Acumen, Güneş’in Betelgeuse ve Polaris sabit yıldızları ile kavuşumları da aynı şekilde bir hat oluşturmakta.
İyimserlik, şans, ışıklı yollarda yürümek mi, her yerin karanlık olduğu makberde olmak mı? İşte işin sırrı, işte hünerli ellerden çıkan lezzetinden yemeye kıyamayıp yanında uyunan o güzel sofranın püf noktası. Seçimli miyim? Kararlı mıyım? Güçlü müyüm? Gücümün farkında mıyım? O gücü elime almanın cesaretini gösterecek miyim?
İşte, bu dolunayın sınavını AA ile geçmenin bildiğim yolları. Umarım okuyan herkesin yolunu çizmesinde az ya da çok etkisi olsun.
Not: Haziran ayı dolunayları, bu meyvenin hasat zamanına denk gelmesinden dolayı Amerikalı çiftçiler tarafından Çilek Dolunayı olarak adlandırılırken, Avrupa’da aynı dönem Gül Dolunayı ismi ile anılmaktadır.




Kaderin değişimi, niyetin gücü ölçüsündedir.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...